fbpx

Lasten apuvälineet

Meillä on vahva kokemus lasten apuvälineistä. Tältä sivulta löydät lasten apuvälineiden asiantuntijatiimimme. Meidän lisäksemme lasten apuvälineasioissa teitä palvelevat kaikki liikkumisen apuvälineiden myyntiedustajat. Löydät oman alueesi edustajan yhteystiedot täältä. Etsitään yhdessä juuri teille sopivat ratkaisut!

Kaikki lasten apuvälineet löytyvät tuoteosiosta Lasten tuotteet.

Kari Pietikäinen
Avainasiakaspäällikkö
0400 747 539
kari.pietikainen@haltija.fi

Hei olen Kari Pietikäinen ja toimin Haltijassa avainasiakaspäällikkönä sekä tuotepäällikkönä lasten tuotteiden ja istuinjärjestelmien osalta.

Valmistuin fysioterapeutiksi vuonna 1987. Sen jälkeen opiskelin ergonomiaa työssäni työterveyslaitoksella, ja valmistuin työterveysfysioterapeutiksi. Apuvälinealalla olen toiminut vuodesta 1999 lähtien myyntiedustajana, apuvälineneuvojana sekä aluemyyntipäällikkönä.

Olen aina ollut kiinnostunut ihmisen liikkumisesta ja toimintakyvystä sekä siitä, kuinka niitä voidaan tukea erilaisilla apuvälineratkaisuilla. Itse nuoruudessani myös koin henkilökohtaisesti miten tärkeää on, että voi toimia itsenäisesti. Pyrin aina löytämään sellaiset ratkaisut, että käytämme kaikki mahdolliset resurssit asiakkaan toimintakyvyn tukemiseksi.

On todella mukavaa olla mukana yhdessä löytämässä teille ratkaisuja.

Outi Kariniemi
Myyntiedustaja
Pohjois-Pohjanmaa (AVK),
Läntinen Pohjois- ja Keski-Pohjanmaa
044 476 2517
outi.kariniemi@haltija.fi

Olen Outi Kariniemi ja toimin Haltijalla yksilöllisten apuvälineiden tiimissä, jossa vastuualueeni on PPSHP:n eteläosat ja OYS:n alueellinen apuvälinkeskus, sekä Keski-Pohjanmaan Soiten alue Kokkolassa.

Haltijalla olen ollut runsaan vuoden. Sitä ennen olen toiminut kolmessa eri yrityksessä Pohjois-Suomen alueella apuvälineiden myyntiedustajana.  Olen myös toiminut noin vuoden ajana Oulun kaupungilla fysioterapeuttina, osan ajasta hoivaosastolla ja osan kuntoutuspalveluissa.Lasten apuvälineet ovat aina kuuluneet vastuualueelleni, minulla on n 30 vuoden työkokemus lasten ja aikuisten apuvälineiden sovituksista ja arvioinneista asiakkaille.

Koulutukseltani olen fysioterapeutti, erikoistumisopinnot suoritin jo 90- luvun alussa, tuolloin pääaineena oli lasten neurologinen fysioterapia. Lisäksi olen pitänyt ammattitaitoani yllä erilaisilla työnantajien järjestämillä täydennyskoulutuksilla.Asun Oulussa, harrastuksiini kuuluu monenlaista liikuntaa sekä elokuvat ja kirjat.

Minulla on myös 2 ihanaa lapsenlasta, jotka antavat tervetullutta vastapainoa työhön ja paljon sisältöä vapaa-aikaan.

Mia Kylen
Myyntiedustaja
Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Pirkanmaa, Raisio, Turku
044 476 2515
mia.kylen@haltija.fi

Olen Kylenin Mia ja toimin Haltijalla myyntiedustajana yksilöllisten apuvälineiden myyntitiimissä Turun ja Tampereen ympäristössä sekä Etelä-Pohjanmaalla. Kuulun lasten osaamistiimiin.

Ennen Haltijalle siirtymistäni toimin reilut parikymmentä vuotta lasten ja nuorten fysioterapeuttina Turun kaupungilla, Ruskeasuon koulussa Helsingissä sekä ammatinharjoittajana lähinnä Kelan vaikeavammaisten asiakkaiden parissa. Ylläpidin ja kehitin ammattitaitoani erilaisissa lasten terapiaan, neurologiaan ja apuvälineisiin liittyvissä koulutuksissa useita kertoja vuodessa. Tein paljon yhteistyötä Malikkeen kanssa, koska mielestäni heidän mottonsa ”matkalle-liikkeelle-keskelle elämää” kuvastaa juuri sitä, mitä oikeaan aikaan hankituilla, sopivilla ja hyvin säädetyillä apu- tai toimintavälineillä voi saada aikaan. Olen osallistunut aina aktiivisesti apuvälineiden hankintaprosesseihin ja monipuolinen työkalupakki kulki mukanani, jos vaikka jokin väline olisi vaatinut huolenpitoani.

Partioharrastuksessanikin olen yllättäen ajautunut apuvälineiden ja esteettömyyden pariin. Toimin Finjambore-Roihu 2016 esteettömyysmestarina ja siitä ajauduin Hämeen partiopiirin moninaisuusjaostoon pohtimaan, miten saadaan konkreettisesti toimimaan ajatus ”partio kuuluu kaikille”.

kati santi-saari
Kati Santi-Saari
Myyntiedustaja
Varsinais-Suomi, Satakunta
044 743 4720
kati.santi-saari@haltija.fi

Olen Kati Santi-Saari ja toimin Haltijassa yksilöllisten tuotteiden edustajana. Alueenani on Satakunta ja Varsinais-Suomi.

Koulutukseltani olen fysioterapeutti pitkän kaavan kautta eli pohjaksi opiskelin ensin kuntohoitajan tutkinnon. Työkokemusta apuvälinealalta tulee tänä vuonna täyteen 16 vuotta. Olen toiminut lähes kaikilla tuotealueilla kuluneiden vuosien varrella, mutta kiinnostus lasten parissa toimimiseen on kytenyt aina.  Pitkähkön kokemuksen avulla monien asioiden ratkaiseminen helpottuu ja riemuitsen suuresti hyvän ratkaisun löytymisestä. Iloiset ilmeet ja uudet mahdollisuudet ovat työn suola.

Vapaa-aikani vietän pitkälti perheen parissa ja aina sanonkin, että kun asuu ”oikeasti maalla”, harrastukset löytyvät omista nurkista.