fbpx

Lasten apuvälineet

Meillä on vahva kokemus lasten apuvälineistä. Tältä sivulta löydät lasten apuvälineiden asiantuntijatiimimme. Meidän lisäksemme lasten apuvälineasioissa teitä palvelevat kaikki liikkumisen apuvälineiden myyntiedustajat. Löydät oman alueesi edustajan yhteystiedot täältä. Etsitään yhdessä juuri teille sopivat ratkaisut!

Kaikki lasten apuvälineet löytyvät tuoteosiosta Lasten apuvälineet.

Kari Pietikäinen
Avainasiakaspäällikkö
0400 747 539
kari.pietikainen@haltija.fi

Hei olen Kari Pietikäinen ja toimin Haltijassa avainasiakaspäällikkönä sekä tuotepäällikkönä lasten tuotteiden ja istuinjärjestelmien osalta.

Valmistuin fysioterapeutiksi vuonna 1987. Sen jälkeen opiskelin ergonomiaa työssäni työterveyslaitoksella, ja valmistuin työterveysfysioterapeutiksi. Apuvälinealalla olen toiminut vuodesta 1999 lähtien myyntiedustajana, apuvälineneuvojana sekä aluemyyntipäällikkönä.

Olen aina ollut kiinnostunut ihmisen liikkumisesta ja toimintakyvystä sekä siitä, kuinka niitä voidaan tukea erilaisilla apuvälineratkaisuilla. Itse nuoruudessani myös koin henkilökohtaisesti miten tärkeää on, että voi toimia itsenäisesti. Pyrin aina löytämään sellaiset ratkaisut, että käytämme kaikki mahdolliset resurssit asiakkaan toimintakyvyn tukemiseksi.

On todella mukavaa olla mukana yhdessä löytämässä teille ratkaisuja.

kati santi-saari
Kati Santi-Saari
Myyntiedustaja
Varsinais-Suomi, Satakunta
044 743 4720
kati.santi-saari@haltija.fi

Olen Kati Santi-Saari ja toimin Haltijassa yksilöllisten tuotteiden edustajana. Alueenani on Satakunta ja Varsinais-Suomi.

Koulutukseltani olen fysioterapeutti pitkän kaavan kautta eli pohjaksi opiskelin ensin kuntohoitajan tutkinnon. Työkokemusta apuvälinealalta tulee tänä vuonna täyteen 16 vuotta. Olen toiminut lähes kaikilla tuotealueilla kuluneiden vuosien varrella, mutta kiinnostus lasten parissa toimimiseen on kytenyt aina.  Pitkähkön kokemuksen avulla monien asioiden ratkaiseminen helpottuu ja riemuitsen suuresti hyvän ratkaisun löytymisestä. Iloiset ilmeet ja uudet mahdollisuudet ovat työn suola.

Vapaa-aikani vietän pitkälti perheen parissa ja aina sanonkin, että kun asuu ”oikeasti maalla”, harrastukset löytyvät omista nurkista.