fbpx

Verkkokauppa on auki!

 

Tervetuloa tutustumaan Haltijan verkkokaupan monipuoliseen tuotevalikoimaan! Olemme kuunnelleet asiakkaitamme ja suuren kysynnän vuoksi avanneet verkkokaupan, josta tuotteiden tilaaminen on helppoa, nopeaa ja turvallista. Kaupastamme löydät tuotteet niin arkeen, kuntoutumiseen kuin lahjaksi läheiselle. Tuotteemme ovat laadukkaita, kestäviä ja tuovat käyttäjilleen apua arjen eri tilanteisiin.

Uusi vuosi on hyvä aloittaa suunnitellen tulevaa. Tarvitseeko läheisesi tukea ajan hahmottamiseen tai tulevan päivän suunnitteluun? Time timer -tuoteperhe tuo apua niin lapsille kuin henkilöille, joille ajan hahmottaminen on haastavaa. Vai onko tavoitteenasi esimerkiksi ulkoilla enemmän? Tähän voimme tarjota todella kevyttä ja pohjoisen vaihteleviin sääoloihin soveltuvaa Volaris S7 -rollaattoria tai jos liikut pyörätuolilla ja lumi hidastaa kulkemistasi, niin miltä kuulostaisi Wheelblade sukset renkaiden alle? Mutta jos kuitenkin haluat vain nauttia rauhoittavista päiväunista, olisiko
laadukas, kotimainen painopeitto sinun valintasi?

Koska uskomme, että aktiivinen, hyvä elämä kuuluu jokaiselle, löydät meiltä laajan valikoiman tuotteita sen toteuttamiseen. Tilausta tehdessäsi voit olla tarvittaessa yhteydessä asiakaspalveluumme, joka neuvoo ja opastaa sinua tuotteiden valinnassa. Meillä on myös laaja joukko apuvälinealan asiantuntijoita, jotka auttavat aina haasteiden ilmaantuessa.

Tervetuloa ostoksille ja kohti aktiivista elämää!