Turvalliset unet ilman erityisjärjestelyjä

Turvalliset yöunet ovat aiemmin vaatineet monia hankalia erityisjärjestelyjä. Nyt tähän on tarjolla ratkaisu Floorbed -sängystä, joka on muilta osin aivan tavallinen monipuolisesti säädettävä hoivasänky, mutta se voidaan laskea lattiatason pintaan unien ajaksi.

Sähkösäätöinen Floorbed on ainutlaatuinen hoivasänky. Makuutason alakorkeus on vain 7 cm, mikä mahdollistaa sängyssä nukkumisen aivan lattian tasalla. Floorbedin avulla unen laatu paranee, eikä tarvitse pelätä putoamista.

“Sänky sopii hyvin levottomallekin nukkujalle. Floorbed muuttaa sängystä putoamiset korkeintaan lattialle pyörähtämisiksi. Koska sänky on aivan tavanomainen muilta ominaisuuksiltaan, se ei leimaa käyttäjäänsä “levottomaksi nukkujaksi” ”, kertoo Haltijan asiakkuusjohtaja Antti Oinas. Hän lisää, että tarvittaessa sänkyyn voidaan lisätä turvallisuutta sivulaidoilla ja kangaspehmusteilla. Floorbedin kanssa soveltuu käytettäväksi painehaavoja ehkäisevät patja, ja siihen on mahdollista saada lisävarusteena myös nousutuki. Unen laatua lisää myös rauhoittavaksi koettu painopeitto.

Floorbed on ihanteellinen myös hoitohenkilöstön kannalta, sillä sänky voidaan nostaa normaaliin hoitokorkeuteen, jolloin sängystä nouseminen ja siinä avustaminen on ergonomista ja helppoa.