Tule meille töihin!

Jos haluat mukaan kasvuun ja merkitykselliseen työhön – tule myyntiedustajaksi Haltijaan

Haltija Group Oy on suomalainen, vahvasti kasvava yritys, joka tarjoaa kattavat apuväline-, kuntoutus- ja hyvinvointiteknologian ratkaisut erilaisiin tarpeisiin liikkumisesta kommunikointiin ja päivittäisiin hoitotarvike- ja hygieniatuotteisiin.

Haemme nyt Haltijan kasvua vahvistamaan myyntiedustajaa Pohjois-Suomen alueelle.

Tehtävässä vastuullasi on hoitotarvikkeiden myynti ja esittely. Pidät säännöllistä ja aktiivista yhteyttä asiakkaisiimme, kuten hoitotarvikkeiden asiantuntijoihin sairaaloiden ostastoilla, hoitotarvikejakelukeskuksissa sekä potilasyhdistyksissa. Käytettävissäsi ovat alan parhaat tuotteet ja tuotetuki. Omalla ammattitaidollasi olet vaikuttamassa siihen, että käyttäjäasiakkaille löydetään paras mahdollinen ratkaisu yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa. Asiakastyytyväisyys ja korkea laatu ovat meille tärkeitä arvoja ja edustajana sinulla on avainrooli niiden toteutumisessa.

Toivomme että sinulla on aikaisempaa kokemusta esim. hoitotarvikkeiden myynnistä tai vaativasta terveydenhuollon alan myyntityöstä. Työ on liikkuvaa ja itsenäistä.

Jos olet koulutustaustaltasi sairaanhoitaja, terveydenhoitaja tai uroterapeutti, ja olet palavasti innostunut tuloksellisesta asiakas- ja myyntityöstä, kerro itsestäsi meille. Jos haluat yhdistää tavoitteellisen työskentelyn ihmisläheiseen ratkaisujen löytämiseen, tässä tehtävässä se onnistuu.

Lisätietoja www.haltija.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Antti Oinas p. 044 783 3041 tai antti.oinas@haltija.fi
Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@haltija.fi 11.1.2019 mennessä.

Haltija Group Oy on suomalainen, alan nimekkäimmistä apuvälineyrityksistä syntynyt, vahvasti kasvava yritys. Tarjoamme kattavat ja yksilölliset apuvälineratkaisut ja -palvelut asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin liikkumisesta kommunikointiin ja päivittäisiin hoito- ja hygieniatuotteisiin. Mahdollistamme hyvän ja toimintakykyisen elämän eri ikäisille asiakkaillemme erilaisiin elämäntilanteisiin. Tutustu meihin www.haltija.fi.