fbpx

Stricker City -käsipolkupyörä kokeilussa – Annukan kokemus pyörän käytöstä

Annukka on kokeillut Stricker City -käsipolkupyörän käyttöä kolme viikkoa arjessaan. Lue alta kuinka Annukan kokeilujakso sujui!

”Olen ajanut töihin kolme viikkoa päivittäin, ja matka-aika verrattuna alkuun on jo lyhentynyt vartilla. Minulla on töihin 4,5 km yhteen suuntaan ja Strickerin kanssa sen polkee mukavasti 40 minuutissa. On ollut hienoa huomata, miten vapaus liikkua on lisääntynyt, kun ei tarvitse aina soittaa taksia tai miettiä kuukausimatkojen riittävyyttä. Myös töissä Stricker on saanut ihailua ja sen tekniikka on kiinnostanut monia.

Strickerin kanssa on myös ollut helppo lähteä myös lenkille niin, että ystävät ovat kävelleet ja itse on pysynyt mukana samassa tahdissa hissukseen polkemalla. Olen myös polkenut kauppakeskuksessa ja kaupoissa, joissa on tilaa kääntyillä. Alkuun Strickerin kiinnitys runkoon oli hitaampaa, mutta siihen ja sen käsittelyyn tottui nopeasti muutamassa päivässä. Ylämäet olivat myös alkuun haaste etuvetoisuuden ja herkän sutimisen vuoksi, mutta aika nopeasti oppi, että omalla asennolla ja keskivartalolla voi myös vaikuttaa siihen ettei pyörä niin helposti ala sutia.

Kaiken kaikkiaan Stricker on ollut mahtava ajopeli, jolla tulee varmasti poljettua työmatkat pitkälle syksyyn asti. Olen hyvin kiitollinen Haltijalle, että tällaisia on saatavilla!”