fbpx

Siirtämisen apuvälineitä nyt ale-hinnoin

Hyvä työergonomia on ensiarvoisen tärkeää hoitotyössä, joka sisältää usein paljon asiakkaiden nostamista ja siirtämistä. Meiltä Haltijalta saat laadukkaat nostamisen ja siirtämisen apuvälineet kaikkiin hoitotyössä eteen tuleviin tarpeisiin.

2Move-siirtoalustat ja kertakäyttöpäälliset nyt -20 %

2Move-siirtoalustat mahdollistavat asiakkaan siirtämisen kahden tason välillä helposti ja ergonomisesti liu’uttamalla. Vedenpitävä nyloninen liukupäällinen pyörii liu´utettaessa levyn ympärillä, poistaen kitkaa asiakkaan kehon alta. 

2Move-alustan avulla asiakas voidaan siirtää tasojen välillä huolimatta tasojen välisestä pienestä raosta ja korkeuserosta. 2Move on loistava ratkaisu aina, kun asiakasta siirretään esimerkiksi kahden sängyn välillä tai esimerkiksi sängyn ja suihkuvaunun tai paarien ja leikkauspöydän välillä. Alustaa voidaan käyttää myös röntgenkuvauksissa.

2Move-alusta on erittäin kevyt ja painaa mallista riippuen vain 1,1-1,5 kg. Alustan pinta on hieman pehmeä, mutta sen materiaali on kuitenkin tarpeeksi jämäkkä mahdollistaen jopa 300 kg:n kuorman siirtämisen. Alustassa on kahva, jolloin se on helppo kuljettaa mukana. Pidempi malli on mahdollista taittaa keskeltä säilyttämisen ajaksi.

Alustan materiaali plastazote ei ime nestettä ja on helppo pitää puhtaana yleisesti käytössä olevilla puhdistusaineilla tai alkoholilla pyhkien.

Siirtoalustoihin on saatavana myös hygieenisiä muovisia 2Move Cover Disposable -kertakäyttösuojia, joita voidaan alustojen lisäksi käyttää myös kankaisissa liukupatjoissa. Suojamuovit toimitetaan kätevässä rullassa ja olemassa on kaksi eri kokoa. 60×100 cm ja 60×200 cm (leveys x pituus).
Alennus koskee seuraavia tuotteita:

Tilaa heti: asiakaspalvelu@haltija.fi | 09 612 2250

Kampanja on voimassa 31.7.2021 asti.