Muutoksia Haltijan organisaatiossa

Vuoden 2018 mittaan olemme tehneet paljon panostuksia Haltijassa, jotta asiointi kanssamme olisi sujuvaa ja asiantuntemuksellamme saisimme ratkaistua toimitukset, huollot ja muut asiakkaiden toimeksiannot mahdollisimman oikea-aikaisesti. Toimintamme laaja-alaistumisen myötä olemme lisänneet edelleen asiakaspalveluhenkilöstöämme ja käynnistäneet uutta toimintaa palvelun kehittämiseksi. Tätä kasvua tukemaan 1.10.2018 alkaen organisaatiossamme toteutettiin seuraavassa lähemmin kuvatut vastuumuutokset. 

HUOLTOON JA VARAOSAPALVELUUN KESKITTYVÄ TEKNINEN ASIAKASPALVELU
Haltijan huollon palveluverkosto on laajenemassa merkittävästi ja palvelua toteutetaan valtakunnallisesti niin vuosihuolloissa kuin apuväline- ja laitekorjauksissakin. Tämän johdosta olemme perustaneet teknisen asiakaspalvelutiimin vastaamaan erityisesti huolto- ja varaospalvelun kysymyksiin. Teknisen asiakaspalvelutiimin puoleen voi kääntyä huollon ja korjauksen ajanvarauksessa, takuuasioissa, varaosatiedusteluissa ja myös laitteiden käyttöongelmissa. Teknisen asiakaspalvelutiimin toimintaa johtaa liiketoimintajohtaja Ville Kattelus. Haltijan asiakaspalvelu palvelee jatkossakin tutuilla yhteystiedoilla kaikissa muissa asiakaspalveluasioissa.

TUOTERATKAISUILLE OMA ASIANTUNTIJATIIMI
Asiakkaidemme ja osaavan edustajaverkostomme tuotetukea vahvistaa Tuoteratkaisut ja avainasiakkaat -tiimi, joka vastaa tuotekoulutuksista ja tuo tietoa tuoteuutuuksista asiakkaidemme hyödynnettäväksi. Vuoden 2019 tuotekoulutuskalenteri julkistetaan marraskuussa ja siihen sisältyvien kaikille avointen koulutusten lisäksi teemme asiakaskohtaisesti räätälöityjä koulutuksia eri tuoteryhmille  ja apuvälinetarpeille. Tiimiä, joka vastaa myös avainasiakkaidemme kanssa tehtävästä yhteistyöstä, johtaa myynti- ja markkinointijohtaja Maarit Leppänen. Otathan yhteyttä jos voimme kertoa tuotteistamme, konsepteistamme ja palveluistamme tai pitää koulutustilaisuuden työyhteisöllesi.

OSTOTOIMINTAAN JA LOGISTIIKKAAN KESKITTYMISTÄ JA KEHITYSTÄ
Ostotoimintojen keskittyminen varmistaa tehokkaamman hankintaprosessin ja siten osaltaan nopeuttaa asiakkaidemme palvelun toteutumista. Tarjoomasta ja siten myös ostoista vastaa tarjoomajohtaja Mika Paavola. Logistiikkatoimintomme kehitystä vahvistetaan uusilla  työmenetelmillä ja johtamisen keskittämisellä. Vahvaa kehitysprosessia ja logistiikkatoimintoja johtaa Haltijan CFO Samu Vuorio.