fbpx

Kirurgiset suu-nenäsuojukset nyt Haltijalta

Meiltä nyt saatavilla laadukkaat, CE-merkityt ja EN 14683 -standardin mukaiset luokan II tai IIR kertakäyttöiset suu-nenäsuojukset. 

Tilaa omasi:

Verkkokaupasta

tilaukset@haltija.fi | 09 612 2250

Koronavirus leviää pisaratartuntana, eli kun sairastunut yskii tai aivastaa. Tartunnan saanut henkilö voi levittää virusta eteenpäin kuitenkin jo vuorokausia ennen oireiden ilmenemistä. Suu-nenäsuojus estää tehokkaasti tartunnan saanutta ihmistä levittämästä virusta hengitystie-eritteiden välityksellä ympäristöönsä etenkin silloin, kun lähikontaktien välttäminen ei ole mahdollista, esimerkiksi julkisissa kulkuvälineissä tai kaupoissa.  

Näin puet ja riisut suu-nenäsuojuksen oikeaoppisesti

Huomioi suu-nenäsuojuksen käytössä seuraavat asiat:

  1. Pese kädet, ennen kuin puet suu-nenäsuojuksen kasvoillesi.
  2. Suu-nenäsuojuksen tulee peittää suu ja nenä sekä sen on pysyttävä hyvin kasvoilla.    
  3. Älä koske suu-nenäsuojukseen, kun se on ylläsi. Älä juo tai syö suu-nenäsuojuksen käytön aikana.
  4. Jos kosket suu-nenäsuojuksen pintaan käytön aikana, pese tai desinfioi kätesi.
  5. Riisu suu-nenäsuojus ottamalla korvalenkeistä kiinni (vältä koskettamasta suu-nenäsuojuksen kasvo-osaan) ja hävitä se välittömästi käytön jälkeen. Suu-nenäsuojus on kertakäyttöinen ja sitä ei tule pukea riisumisen jälkeen enää uudelleen kasvoille. 
  6. Pese tai desinfioi kädet suu-nenäsuojuksen poistamisen jälkeen.

Roiskeenkestävät suu-nenäsuojukset (luokka IIR) suojaavat lisäksi käyttäjäänsä myös ympäristöstä saapuvilta eriteroiskeilta (esim. yskökset). 

Muistathan koronaviruksen leviämisen kannalta huolehtia hyvin myös muista torjuntatoimista, kuten käsienpesusta ja yskimishygieniasta.