Haltija suosittelee, osa 3: Minna & Floorbed

Mikä on suosikkituotteesi Haltijalla?

Suosikkituotteeni on markkinoiden matalimmalle säädettävä hoitosänky Floorbed. Hoitotason alin korkeus on vain 7 cm, mikä mahdollistaa nukkumisen aivan lattian tasossa. Tällöin levoton nukkuja käytännössä vierähtää lattialle sängystä putoamisen sijaan.

Siirtymisien ajaksi sekä hoitajan työergonomian parantamiseksi sänky voidaan nostaa normaaliin hoivakorkeuteen. Korkeudensäätöväli on 7,1-80 cm. FloorBed-sänkyyn on saatavana lisävarusteina mm. pehmeät, integroidut sivulaidat, nousutuki sekä sängyn päätyihin pehmusteet.

Miksi valitsit suosikkituotteeksesi juuri Floorbedin?

Lonkkamurtumat ovat vakavia iäkkäille. Ne johtavat usein liikunta- ja toimintakyvyn heikentymiseen ja sitä kautta hoitoisuuden lisääntymiseen. Myös lonkkamurtumapotilaiden kuolleisuus on suuri. Putoamisten ja loukkaantumisten määrää voidaan merkittävästi vähentää ottamalla FloorBed-sängyt käyttöön. Floorbed antaa turvallisemman ympäristön rajoittamatta asukkaan vapautta.

Yhteiskunnan kannalta lonkkamurtumat ovat merkityksellisimpiä avuntarpeeseen ja pitkäaikaishoitoon johtavia sairauksia. Lonkkamurtuman riskiä voidaan pienentää tunnistamalla esimerkiksi sängystä putoamisen riski ja puuttumalla siihen välittömästi ilman, että se vaatii ylimääräisten rajoitteiden asettamista asiakkaalle

Kerrotko vielä kuka olet ja kauanko olet ollut Haltijalla töissä

Olen Minna Hiltunen ja toimin Haltijassa SOTE -ratkaisujen parissa avainasiakaspäällikön työtehtävissä. Olen toiminut Sote-alalla 29 vuotta. Pohjakoulutukseltani olen lääkintävoimistelija ja kuntoutuksen ohjaaja (AMK). JET- ja maisterin tutkinnot olen suorittanut sosiaali- ja terveysalan johtamisesta ja kehittämisestä.  Erityisesti muistidiagnoosin saaneiden asiakkaiden hoiva ja kuntoutus ovat lähellä sydäntäni.

Työhistoriassani asiakaskuntani ulottuu kirjaimellisesti vauvasta vaariin. Merkityksellisimpinä ajanjaksoina työhistoriassani olivat työtehtävät kuntoutuksen ohjaajana liikuntavammaisten ja pitkäaikaissairaiden parissa valtiolla sekä myöhemmin vanhusten hoiva- ja palvelukotien johtajana ja valtakunnallisesti vanhusten hoivan ja kuntoutuksen kehittäjänä yksityisellä sektorilla. Erityisesti nämä työtehtävät ovat tuoneet ymmärrystä ja kasvattaneet osaamistani arjen haasteista ja niiden ratkaisemisesta niin yksittäisen asiakkaan kuin palvelutuottajan näkökulmasta.  Haltijalla olen työskennellyt nyt vuoden päivät. Työssäni parhaita hetkiä ovat asiakkaiden tyytyväisyys saamaansa palveluun ja arkea helpottaviin ratkaisuihin.

 

Autan mielelläni kaikissa hoivakodin arkeen liittyvissä ratkaisuissa!

Yhteystietoni löydät alta.

 

 

Minna Hiltunen

Avainasiakaspäällikkö
SOTE-sektori
044 780 0725
minna.hiltunen@haltija.fi