fbpx

Haltija suosittelee, osa 2: Aura & Widgit Online

Mikä on suosikkituotteesi Haltijalla?

Työssäni kohtaan paljon asiakkaita, jotka tarvitsevat apuvälineitä arjen kommunikaatiosta suoriutumiseen. Haltijan kommunikaatiotuotteista suosikkini on Widgit Online. Widgit Online on moderni, selaimessa toimiva (toimii siis sekä Windowsissa että Macissa!) ohjelma, jolla saa luotua esteetöntä materiaalia arjen erilaisiin kommunikaatiotilanteisiin nopeasti ja helposti.

Widgit Onlinella voidaan luoda kommunikaatioruudukoita, kuvallisia tarinoita ja toimintaohjeita, joita ymmärtävät kaikki riippumatta äidinkielestä, lukutaidosta tai muista tekijöistä. Kuvakommunikaatio mahdollistaa sen, että asiakkaat voivat kertoa toiveistaan ja tarpeistaan mahdollisimman itsenäisesti. Suosittelen Widgit Onlinea kaikille, jotka haluavat tukea kommunikaatiota ja luoda esteetöntä materiaalia.

Kuka olet ja kauanko olet ollut Haltijalla töissä?

Olen Aura Nurkki ja toimin Haltijan teknisten apuvälineiden myyntiedustajana Etelä- ja Länsi-Suomessa. Koulutukseltani olen hyvinvointiteknologian insinööri, ja tulin Haltijalle töihin 2,5 vuotta sitten aivan opintojeni loppumetreillä. Osaamisalueeseeni kuuluvat tietokoneen käytön apuvälineet, aistituotteet sekä näön apuvälineet. Tulin Haltijalle töihin, koska olen kiinnostunut sekä ihmisistä että teknologiasta. Haltijalla pääsen työskentelemään uusimman teknologian ja asiakastyön rajapinnassa.

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Työpäiväni koostuvat kiinnostavista asiakastapaamisista sekä apuvälinesovituksista ja -koulutuksista. Asiakkaani ovat kaiken ikäisiä ihmisiä, joilla on erilaisia kommunikaatioon liittyviä tai muita apuvälinetarpeita. Parasta työssäni on, kun näen, että olen ollut vaikuttamassa asiakkaan arjen sujumiseen ja mahdollistanut itsenäisemmän elämän. Koen onnistuneeni, kun olen osannut ohjata asiakkaan oikean apuvälineen pariin, ja esimerkiksi ennen läheisten tai hoitajien varassa ollut asiakas pystyy kommunikoimaan tarpeitaan ja mielipiteitään itsenäisesti.

PS. Widgit Onlinea pääsee kokeilemaan ilmaiseksi täällä!