fbpx

Haltija Group Oy sulautuu osaksi Berner Oy:tä marraskuun alussa

Viime keväästä alkanut työ saapuu vihdoin päätökseen marraskuun 1. päivä, kun Haltija Group Oy sulautuu osaksi Berner Oy:tä. Marraskuun alusta Haltijan toiminnot ovat virallisesti osa Berner Medicalia. Sulautumisen ansiosta pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä laajemman palvelu- ja tuotevalikoiman avulla.

Muutoksen seurauksena yhteystietomme muuttuvat 1.11. alkaen seuraavasti:

Berner Oy

Osoite: Hitsaajankatu 24, 00810 Helsinki
Puhelinvaihde: + 358 20 791 00
Sähköposti: medlab.tilaukset@berner.fi
Muut sähköpostiosoitteet ovat muotoa: etunimi.sukunimi@berner.fi

Uusi Y-tunnuksemme FI01070115 on voimassa 1.11.2022 alkaen.

Osoitteiden lisäksi Haltijan logo ja muu brändi vaihtuvat jatkossa Bernerin Medicalin brändiin ja verkkosivut ja verkkokauppa siirtyvät Bernerin verkkopalveluiden alle. 1.11. jälkeen tiedot Haltijan tuotteista löydät osoitteesta www.bernermedlab.fi.

Lisää tietoa muutoksista

Mikä Berner?

Berner on vuonna 1883 perustettu suomalainen, kasvava ja kansainvälistyvä perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotemerkit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Monialaisesta tuotevalikoimastamme on vastuussa neljä liiketoiminta-aluettamme: kuluttajatuotteet, terveydenhuolto ja laboratoriot, teollisuus sekä maatalous. Keskeiset asiakkaamme ovat yksityinen ja julkinen sektori sekä kuluttajat.

Berner Medical on terveydenhuollon ammattilaisen kumppani. Vahvuutemme on vuosikymmenten kokemus terveydenhuollon alalla toimimisesta, mikä on tuonut meille näkemystä alan kehityksestä ja muuttuvista vaatimuksista. Korkealaatuiset ja kilpailukykyiset tuotteemme vastaavat asiakkaidemme tarpeisiin sekä perus- että erikoissairaanhoidon osalta. Lisäksi tarjoamme ammattikäyttöön tehokkaita desinfektioaineita.

Muutoksen näkyvyys asiakkaillemme

Yhteistyö asiakkaidemme kanssa jatkuu entisellään. Berner on sitoutunut pitkäaikaiseen omistajuuteen ja täydennämme toistemme palvelu- ja tuotevalikoimaa hyvin. Näin pystymme palvelemaan asiakkaitamme jatkossa entistä monipuolisemmin.

Verkkokauppatilaukset

Haltijan verkkokauppa sulkeutuu 27.10. ja tämän jälkeen tilaukset voi tehdä seuraavasti:

  • Kuluttajatuotteet siirtyvät Bernerin verkkokauppaan osoitteeseen www.bernershop.fi 1.11.2022 alkaen.
  • Jälleenmyyjät tulevat käyttämään Bernerin ammattilaisverkkokauppa BernerProshopia, jonka uudistettu versio avautuu tammikuussa 2023. Siihen asti siirtymäaikana tilaukset tulee tehdä sähköpostitse. 1.11. alkaen tilaussähköpostiosoite on tukisukka@berner.fi.

Haltijan liikkeet

Haltijan liikkeet jatkavat asiakkaiden palvelua entisellään ja muuttavat ulkoasunsa Berner Medicalin mukaisiksi marraskuun aikana.