fbpx

Avoin työpaikka: myyntiedustaja

Haltija Group Oy on suomalainen, alan nimekkäimmistä apuvälineyrityksistä syntynyt, vahvasti kasvava yritys. Tarjoamme kattavat apuväline- kuntoutus – ja hyvinvointiteknologiaratkaisut asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin liikkumisesta kommunikointiin ja päivittäisiin hoito- ja hygieniatuotteisiin. Mahdollistamme hyvän ja toimintakykyisen elämän eri ikäisille asiakkaillemme erilaisiin elämäntilanteisiin.

Haemme nyt Haltijan kasvua vahvistamaan osasto-, perusapuväline- sekä kuntoutustuotteiden myyntiin myyntiedustajaa alueelle, johon kuuluu Länsi-Uusimaa, Helsinki sekä Espoo. Työskentely tulee voida aloittaa viimeistään 1.10.2018.

Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi sairaanhoitaja tai fysioterapeutti. Oleellista on, että olet palavasti innostunut asiakas- ja myyntityöstä. Aikaisempi kokemus myyntitehtävistä on tehtävässä menestymisen kannalta eduksi. Jos haluat yhdistää tavoitteellisen työskentelyn ihmisläheiseen ratkaisujen löytämiseen, myyntiedustajan tehtävässä se onnistuu. Työ on liikkuvaa ja itsenäistä ja vaatii halua jatkuvaan kehittymiseen. Haltijalla sinua tukevat osaavat ammattilaiset ja käytössäsi ovat alan parhaat tuotteet.

Laitathan hakemuksesi ja CV:n 31.7.2018 mennessä osoitteeseen rekry@haltija.fi.

Tehtävästä lisätietoja antavat:
Myyntiryhmän päällikkö Antti Oinas p. 044 783 3041 12.7.2018 saakka ja sen jälkeen hakuajan loppuun saakka myyntiryhmän päällikkö Kari Pietikäinen p. 0400 747 539.