Pirjo Pappila tanssii kilpaa Hollannissa

PÄÄSIÄINEN ON JO OVELLA – HOLLANNIN KISAT JÄLLEEN EDESSÄ

Kevätaurinko on jo kovaa vauhtia sulattanut korkeita hankia pitkin Suomen raittia. Paljon en ole ehtinyt kiinnittää huomiota vallitsevaan vuodenaikaan tai mihinkään muuhunkaan, sillä olen tammikuisen seuranvaihdon jälkeen ollut vakioasiakas VR:n junissa välillä Oulu-Tampere-Oulu, sillä treenailen nykyään parikertaa kuussa viidenpäivän jaksoja Tampereella. Edustan nykyään Pirkanmaan pyörätuolitanssijat ry:tä ja kuulun siis kyseisen seuran ”meidän jengiin”.

Vaikka harjoittelu viekin lähes kaiken ajan, koitan sen tehdä entistä laadukkaammin, että menestykseni ei olisi vaakalaudalla. Kehityksen merkkejä on ollut havaittavissa monenlaisia, mutta ensi viikon lopulla kehitykseni todellakin saa kunnon mittarin. Matkustan jälleen yhtenä Suomen edustusjoukkueen pyörätuolitanssijana 17.4.2019 Hollannin Cuijk:iin jo neljättä kertaa. Otan siellä osaa Holland Dans Spektakel 2019 -kisaan IPC- Single 1, Woman sekä IPC-Single 1 Freestyle, Woman kategorioissa. Edessä on pitkästä aikaa kunnon skapa, sillä saamieni etukäteistietojen mukaan kummassakin kategoriassa on osanottajia ihan kivasti, saa nähdä kuinka tämän urheilijan käy!

Nauttikaa te pääsiäisestä suklaamunien ja mämmin kera, mutta tsempatkaa silti Suomen joukkuetta parhaisiin suorituksiin!!! Kisat näet livenä, joko Facebookin tanssisivullani tai World Para Dance Sport -sivulta.

Kommentoi ja kannusta Suomalaiset upeisiin ja sytyttäviin suorituksiin! Nauti pääsiäisherkkujen keskellä huikeista tanssiesityksistä!

Hyvää pääsiäistä kaikille!

Pirjo Pappila
Asiakaskokemusasiantuntija
Haltija Group Oy