Bratex Lepositeet

Bratex-vuodevyöllä voidaan kontrolloida potilaan liikkumista ja sängyssä pysymistä. Vuodevyö on puuvillaa ja se sallii kääntymisen. Vuodevöitä on kolmea eri kokoa: S 50-85cm, M 70-110cm, L 85-130cm. Vyöt kiinnitetään magneettisella tai mekaanisella lukolla. Kiinnittämiseen tarvitaan kolme lukkoa ja yksi avain. Vyön molemmat päät kiinnitetään sängyn runkoon yhdellä lukolla kummaltakin puolelta sekä vartalon ympäri kolmannella lukolla.

Lyhyttä poikkivyötä käytetään estämään potilaan kääntyminen vuoteessa ja sen kiinnittämiseen tarvitaan yksi lukko. Vyöhön voi lisätä osat käsien, jalkojen ja ylävartalon kiinnittämiseksi, osat myydään erikseen.

Vyötärövyö henkseleillä ja rannevyöt edellyttävät aina Bratex-vuodevyötä koska ne kiinnitetään siihen. Vyötärövyö henkseleillä vaatii yhden lukon.

Rannevyö on yhdelle kädelle, molempien käsien kiinnitykseen tarvitaan kaksi rannevyötä ja kaksi lukkoa.

Pehmustetun nilkkavyön käyttämiseen tarvitaan aina pitkä kiinnitysvyö, joka kiinnitetään poikittain sängyn yli kahdella lukolla. Yhden nilkkavyön kiinnittämiseen tarvitaan yksi lukko ja molempien jalkojen kiinnittämiseen tarvitaan kaksi nilkkavyötä.

Ennen vyön käyttöä tutustu käyttö- ja turvallisuusohjeisiin.

Ota yhteyttä