Penispumppu Active Erection System

ACTIVE Erection System -penispumppu on CE-merkitty lääkinnällinen laite, joka auttaa peniksen jäykistämisessä. Penispumppu toimii siten, että pumppupää imee ilmaa sylinteristä peniksen ympäriltä synnyttäen alipaineen. Peniksen verisuonet täyttyvät verellä ja penis jäykistyy. Koska sylinteri on läpinäkyvä, on helppo nähdä, milloin erektio on riittävä.Kun riittävä erektio on saavutettu, peniksen ympärille vedetään penisrengas, jonka avulla erektio säilyy. Tavallisimmin 1-2 minuutin pumppaus riittää erektion aikaansaamiseksi.

Mikä voi aiheuttaa erektiohäiriöitä?

Erektiohäiriöiden taustalla voi olla erilaisia syitä. Yleisimpiin aiheuttajiin kuuluvat sokeritaudit, kilpirauhassairaudet, maksa- ja munuaissairaudet, korkeaan verenpaineeseen sekä sydän- ja verisuonitauteihin saatava hoito, eturauhasleikkaukset johtavat tavallisesti myös erektiohäiriöihin. Myös masennus ja uupumus voivat aiheuttaa erektiohäiriöitä.

Toisinaan erektiohäiriöt ilmenevät lääkityksen, esim. verenpainelääkkeiden, sivuvaikutuksena. Myös tupakointi tai liiallinen alkoholinkäyttö voivat toimia aiheuttajina.

Tutustu käyttöohjeeseen ennen laitteen käyttöä. Erektioapulaite on tarkoitettu ainoastaan omaan käyttöön, ja sitä ei saa luovuttaa muille, eikä toisen saa antaa käyttää sitä. Intiimituotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.