Kirurginen suu-nenäsuojus korvalenkeillä

Alk. 15.77  sis. alv 24%

Kirurginen suu-nenäsuojus (O06B020110) luokka II
Kirurgisen suu-nenäsuojuksen bakteerien suodatustehokkuus (BFE) on vähintään 98 %, mikä takaa erinomaisen, EN14683 – standardia noudattavan suojauksen. Korvalenkkikiinnityksen ansiosta maskin pukeminen ja riisuminen on helppoa. Käyttömukavuudeltaan korkealaatuisia matalan hengitysvastuksen ja pehmeän materiaalin ansiosta. Pakkauskoko 50 kpl.

Kirurginen suu-nenäsuojus, roiskesuojattu (O06B020210) luokka IIR
Kirurgisen suu-nenäsuojuksen bakteerien suodatustehokkuus (BFE) on vähintään 98 %, mikä takaa erinomaisen, EN14683 – standardia noudattavan suojauksen. Tuote on roiskeen-/nesteenpitävä. Korvalenkkikiinnityksen ansiosta maskin pukeminen ja riisuminen on helppoa. Käyttömukavuudeltaan korkealaatuisia matalan hengitysvastuksen ja pehmeän materiaalin ansiosta. Pakkauskoko 50 kpl.

Poista

Lue, miten tunnistat laadukkaan suu-nenäsuojuksen

Näin puet ja riisut suu-nenäsuojuksen oikeaoppisesti

Huomioi suu-nenäsuojuksen käytössä seuraavat asiat:

  1. Pese kädet, ennen kuin puet suu-nenäsuojuksen kasvoillesi.
  2. Suu-nenäsuojuksen tulee peittää suu ja nenä sekä sen on pysyttävä hyvin kasvoilla.
  3. Älä koske suu-nenäsuojukseen, kun se on ylläsi. Älä juo tai syö suu-nenäsuojuksen käytön aikana.
  4. Jos kosket suu-nenäsuojuksen pintaan käytön aikana, pese tai desinfioi kätesi.
  5. Riisu suu-nenäsuojus ottamalla korvalenkeistä kiinni (vältä koskettamasta suu-nenäsuojuksen kasvo-osaan) ja hävitä se välittömästi käytön jälkeen. Suu-nenäsuojus on kertakäyttöinen ja sitä ei tule pukea riisumisen jälkeen enää uudelleen kasvoille.
  6. Pese tai desinfioi kädet suu-nenäsuojuksen poistamisen jälkeen.

Roiskeenkestävät suu-nenäsuojukset (luokka IIR) suojaavat lisäksi käyttäjäänsä myös ympäristöstä saapuvilta eriteroiskeilta (esim. yskökset).

Muistathan koronaviruksen leviämisen kannalta huolehtia hyvin myös muista torjuntatoimista, kuten käsienpesusta ja yskimishygieniasta. 

Ota yhteyttä