Iholiimat urinaalikondomeille


Iholiima on kaikkein varmin ja monipuolisin tapa kiinnittää urinaalikondomi. Liiman määrää sekä pinta-alaa voi säädellä ja liimoista löytyy useita eri vaihtoehtoja.

Sauerin iholiimoissa liima-aineena on lateksi, liuottimena heptaani, ihonsuoja-aineena sinkkioksidi ja ihonhoitoaineena lanoliini.

Iholiimat 50.01 ja 50.03 antavat normaalisti riittävän liimauksen 24 tunniksi. Suuremman liimautuvuuden antaa liimat 50.05 ja 50.00. Niissä on vähennetty ihoa hoitavaa ainetta. Kaikkein suurin liimautuvuus saadaan 50.20 ja 50.22 liimoilla, joihin on lisätty hartsia.

Liimat eivät liukene veteen. Urinaalikondomeja voi käyttää kylpiessä ja uidessa. Ihonhoitoaine mahdollistaa jatkuvan käytön. Urinaalikondomia poistettaessa liima tarttuu pääsääntöisesti urinaaliin ilman, että sitä jää iholle.

Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Nimike: Manfred Sauer Pure Manfred Sauer Original Manfred Sauer Lanoliiniton Manfred Sauer 50% Manfred Sauer 2% Hartsia Manfred Sauer 12% Hartsia Manfred Sauer, White tube
Tuotenumero: 50.00 50.01 50.03 50.05 50.20 50.22 50.31
Koko: Kaksi 28 g putkiloa
Ominaisuudet: Liimassa ei ole ihoa suojaavia ja hoitavia aineita. Liimaus on voimakas. Perusliima, jota voidaan käyttää useimmissa tilanteissa. Lanoliiniton liima on vaihtoehto käyttäjille, joille lanoliinia sisältävä liima aiheuttaa ihon liiallista rasvoittumista. Liimassa on ihoa hoitavia ja suojaavia aineita vähennetty 50%. Liimaus on voimakkaampi. Iholiima jossa on 2% hartsia. Joka lisää lisää liiman voimakkuutta. Liima on voimakasta ja ihon kuntoa pitää tarkkailla. Iholiima jossa on 12% hartsia. Joka lisää lisää liiman voimakkuutta. Liima on erittäin voimakasta ja ihon kuntoa pitää tarkkailla. Iholiima jossa on eri komponenttien suhde.