Ferticare

Kun lasten hankkiminen tai intiimit ihmissuhteet ovat sinulle tärkeitä asioita. 

Ferticare® personal parantaa selkäydinvammaisten miesten mahdollisuuksia tulla isäksi.
Sitä voi käyttää kotioloissa, joten se mahdollistaa intiimin kanssakäymisen yksityisesti. Muita käytössä olevia tekniikoita joudutaan yleensä käyttämään kliinisissä oloissa ja ne ovat kalliita.

Seksuaalisuuden ilmaiseminen läheisessä suhteessa on useille ihmisille tärkeää. Selkäydinvammautumisen jälkeen mahdollisuus siemensyöksyyn kuitenkin vaikeutuu huomattavasti. Tämä on pääsyynä selkäydinvammaisten lapsettomuuteen. Vibraattorin käyttö on osoittautunut erittäin tehokkaaksi keinoksi lapsettomuushoidossa. Vaikka kyseistä tekniikkaa käytetään yleensä vain kliinisissä oloissa, se onnistuu Ferticaren avulla myös kotioloissa.

Ferticarella ejakulaation mahdollisuus paranee yli 80 %. Vibraatiotekniikka ei ole uutta, mutta mahdollisuus värähtelyn ja taajuuden säätämiseen parantaa selkäydinvammaisten miesten ejakulointimahdollisuutta. Säätämällä vibraattori riittävän voimakkaaksi, jopa yli 80 % selkäydinvammaisista, joilla vamman aste on 10. selkänikaman yläpuolella, saavuttaa ejakulaation.

Kotona käytettävä tieteellisesti ja kliinisesti tutkittu erittäin menestyksekäs Ferticare® personal on CE-merkitty lääketieteellisten laitteiden direktiivin 93/42/EEC mukaisesti.

Tekniset tiedot