AMDi Smart 128 x 6 puhelaite

AMDi suunnittelee ja toteuttaa korkealaatuisia ja helppokäyttöisiä kommunikaation apuvälineitä ja se tunnetaan maailmalla laadukkaista ja pitkäikäisistä laitteista.

AMDi-puhelaitteiden kosketuspaneeli on roisketiivis ja sen aktivointiin riittää kevyt kosketus. Reikälevy on irrotettavissa puhdistuksen helpottamiseksi. Tason valinta ja äänenvoimakkuuden säätö tapahtuvat laitteen takapaneelin kiertokytkimillä.

Laitteet ovat valmistettu kovaa rasitusta ja iskuja kestävästä ABS-muovista. Samalla laitteet ovat kevyitä ja niitä on helppo kuljettaa mukana. Suurimpiin (Tech/Speak, Tech/Scan ja Smart-sarjat) laitteisiin sisältyy olkahihna.

Laitteet ovat alun perin suunniteltu kestämään tavalliset putoamiset.

Tech/Cap- peitelevyillä voidaan Tech-sarjan laitteista piilottaa osa viesteistä. Levyt napsahtavat paikoilleen tukevasti ja ne voidaan myös poistaa nopeasti. AMDin Smart-sarjassa on uusia ominaisuuksia: Sen runko on ohuempi, siinä on ohuempi kantokahva. Smart-sarja tunnistaa lomakkeet automaattisesti ja nauhoituspainike löytyy luukun takaa.Erikoisuutena: Automaattinen lomakkeen tunnistus

Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Autom. lomakkeen tunnistus
Viestejä: 6×128
Kuvien koko: –
Viestien pituus yhteensä: 28 min