Quickie Q700 R

Q700 R on edistyksellisin Quickien takavetoisista sähköpyörätuoleista. Q700 R suoriutuu hyvin ulko-olosuhteissa mutta on erinomaisen ohjattava myös sisätiloissa.

Ominaisuudet:
• Gyroskooppinen hallintatekniikka (valinnainen) havaitsee ja korjaa automaattisesti ajolinjassa tapahtuvat pienet poikkeamat. Ajo on erittäin tarkkaa ja vaatii mahdollisimman vähän toimintoja tehden ajamisesta siten vähemmän kuormittavaa pyörätuolin käyttäjälle.
• Vesivaakaan perustuvan jousitusteknologian avulla ajomukavuus saadaan sovitettua käyttäjän mukaan. Vetävät pyörät on yhdistetty samaan napaan, jonka avulla kaltevalla ajamisesta tai nopeista kääntymisistä syntyvä toiselle sivulle suuntautuva veto neutraloituu. Jousitus on myös säädettävissä, jolloin voidaan saavuttaa aina paras pito ajotyylistä riippumatta.
• Q700 R:n tukipyörissä on lisäjousitus, joka vaimentaa tärähdyksiä ja heilahduksia. Tukipyörät niveltyvät itsenäisesti, jolloin saavutetaan paras mahdollinen pito ja vakaus.
• Quickie Q700 R:n ohjaimet ovat innovatiiviset ja ne on mukautettavissa käyttäjän tarpeiden mukaan.
• Istuinjärjestelmäksi on valittavissa joko Sedeo Pro tai Sedeo Ergo. Sedeo Pro on erittäin mukava ja soveltuu kaikille käyttäjille. Sedeo Ergo on biomekaaninen istuinjärjestelmä, joka heijastaa käyttäjän kehon luonnollista asentoa parhaan mahdollisen istuma-asennon saavuttamiseksi kaikissa tilanteissa. Sedeo Ergo -istuinjärjestelmään voidaan myös tallentaa kuusi eri istuimen asentoa toistuvasti käytettäväksi.

Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Alusta Takavetoinen
Kääntösäde 950 mm
Vetävät pyörät 14”
Tukipyörät 9” & 10”
Maksiminopeus 6 & 8 km/h (standardi), 10 & 13 km/h (optio)
Akun koko 60 Ah (80 Ah optio)
Turvallinen ajon jyrkkyys max. 10º
Kynnyksenylityskyky 100 mm kynnyksenylittimellä (80 mm ilman)
Ajomatka (ISO 7176-4) 40 km
Kokonaisleveys 640 mm
Kokonaispituus max. 1180-1370 mm
Käyttäjän maksimipaino 160 kg
Istuinjärjestelmä Sedeo Pro / Sedeo Ergo