Quickie Jive Up sähköpyörätuoli

Seisomaannostava sähköpyörätuoli.

Quickie Jive Up pohjautuu markkinoiden johtavaan Jive M-sähköpyörätuoliin, jonka toimintoihin on lisätty tehokas ja monipuolinen seisonta-asento. Vain napin painalluksella Jive Up nostaa sinut seisoma-asentoon, joka lääketieteellisestikin on erittäin tärkeää.

Tehokkaat 4-napaiset moottorit ja Spider-Trac -jousitus antavat vapauden liikkua ulkona jopa 13 km:n tuntivauhdilla. Sisätiloissa keski-neliveto ja erittäin pieni kääntösäde mahdollistavat erinomaisen ketteryyden. Jive Up räätälöidään mittatilaustyönä vastaamaan käyttäjän tarpeita.

Tärkeimmät ominaisuudet:
– Jalusta-toiminto.
– Helposti muokattava asennonvaihto.
– Täysin muokattavissa oleva istuin.
– Erinomainen suorituskyky ulkona.
– Erinomainen ohjattavuus sisätiloissa.

Jive Upin mukana vakiona intuitiivinen R-net -valvonta ja istuintoiminnan kytkinrasia, jolla voidaan vaihtaa ennalta määriteltyjä istuinasentoja vain napin painalluksella:

”Stand Up” Seisonta-asento, ”Transfer” Helppo siirtyminen tuoliin ja pois, ”Relax” Kallistus jalat koholla, ”Lie-Down” Vaakatason makuuasento, ”Sitting” normaali pyörätuoliasento.

Kukin näistä voidaan mukauttaa käyttäjän omiin erityistarpeisiin.

Omni-ohjaimen avulla käyttäjä voi ohjata myös ympäristöään (esim. himmentää valoja tai TV:n äänenvoimakkuutta) helposti Jive Up-suuntaohjaimella. Bluetooth voidaan lisätä ohjaamaan älypuhelinta, tablettia ja PC:tä.

Valmistaja: Sunrise Medical

Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Istuinleveys: 40 – 50 cm
Istuinsyvyys: 40 – 52 cm
Istuinkulma: 0° – 22°
Selkänojan kulma: 90° – 175°
Kääntösäde: n. 170 cm
Max. Käyttäjäpaino: 120 kg
Kokonaisleveys: 63 cm
Max. Nopeus: 6 – 13 km/h
Akut: 60 ja 70 Ah
Toimintasäde: 32 km (40 km/70 Ah)