Scalamobil porraskiipijä

Scalamobil® S35 on pienikokoinen porraskiipijä, jonka askeltava liike ei kuluta tai vaurioita portaita. Scalamobilia voidaan käyttää useimmissa portaikoissa, joiden askelman korkeus on max. 20 tai 25 cm. Siirtymistä helpottavat neljä turvajarrua, jotka pysäyttävät porraskiipijän automaattisesti askelman reunalle. Porraskiipijä on erittäin turvallinen ja helppokäyttöinen. Scalamobilia ohjataan pyörätuolin takana sijaitsevista otekahvoista. Liikesuunnan ja moottorin käyttämiselle on omat kytkimensä.

Scalamobilia voidaan käyttää scalaport® X7 -yleistelineellä, joka on yhteensopiva useimpien pyörätuolien kanssa tai scalachair® X3 -kasaan taittuvalla kuljetustuolilla.Saatavana on myös pyörätuolikohtaisia asennussettejä.

Scalamobilissa on viisi turvasensoria, jotka pysäyttävät porraskiipijän automaattisesti portaan reunalle. SoftStep -toiminto pehmentää portaalta toiselle siirtymistä. Scalamobilissa on ohjelmoitava ajoyksikkö, jossa voidaan ohjelmoida esimerkiksi portaikon geometria, nopeus, kerta- tai jatkuva askellus toiminto.

Lisävarusteena on saatavissa muun muassa päätuki, kiinnikkeet erilaisille pyörätuoleille ja kiinnikkeet kuljetuspyörien kuljetukseen, autolaturi ja turvavyö.

Katso videolta, kuinka porraskiipijä toimii:

Valmistaja: Alber

Ota yhteyttä