Panthera U3 pyörätuoli

Keveydestä ja erittäin herkästä liikkuvuudesta tunnetut Panthera pyörätuolit ovat uudistuneet.

Uudessa Pantheran U3-malleissa on suunnittelun lähtökohtana ollut pyörätuoli, jossa kaikki varusteoptiot, kuten käsinojat, kaatumaesteet ja työntökahvat nivoutuvat saumattomasti tuolin runkoon. Näin on saatu tyylikäs, erittäin kevyt ja toimiva kokonaisuus, joka tarjoaa käyttäjälle mahdollisuuden toimia mahdollisimman aktiivisesti ja omatoimisesti.

Selkänojan portaaton kulmansäätö on yksinkertaisempi ja kevyempi. Istuin- ja selkänojaverhoiluihin on kiinnitetty erityishuomiota. Näin on saatu mahdollisimman hyvä istumisen ergonomia sekä toiminnallisuus. Kokonaan uudenlaiset tukipyörät tekevät liikkumisesta entistä helpompaa ja keholle
taloudellisempaa. Käsinojat ovat sirot sekä erittäin toiminnalliset. Niissä on korkeus- sekä syvyyssäätö sisäänrakennettuna. Säädöt toimivat lukitusnappia painamalla.
Kaatumaeste on sovitettu runkoon siten, että ne on helppo itse tuolissa istuen taittaa istuimen alle.

Kiinteät työntökahvat ovat alastaitettavat. Ne voidaan kääntää esiin kun niille on tarve.
Vaatesuojalaidan yläreuna on pehmeää materiaalia. Elastinen reuna antaa periksi esim. siirtyessä pyörätuoliin. Näin se on turvallinen materiaali. Voit myös nostaa itseäsi tukeutuen vaatesuojaan. Elastisuutensa ansiosta laita palautuu asentoonsa.

Panthera U3 -mallissa on kapeneva eturunko ja sen paino ilman kuljetuspyöriä on vain 4483 g. Panthera U3 on yksilöllisesti sovitettava pyörätuoli. Kysy lisätietoja alueesi myyjältä.

Valmistaja: Panthera Produktion AB

 

Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Istuinkorkeus edessä: 47 cm
Istuinkorkeus takana: 43 cm
Istuinsyvyys: 40 cm
Istuinleveys: 33, 36, 39, 42, 45 cm
Selkäosan korkeus: 20 – 45 cm
Selkäosan kulma: 7,3 – 11,5 °
Kokonaispaino: 8785 g
Max. Käyttäjäpaino: 100kg (Istuinleveydet 33 – 42 cm ), 150 kg (lev. 45cm)