Panthera U3 Light pyörätuoli

Panthera U3 Light on kiinteärunkoinen pyörätuoli, joka on suunniteltu kokeneelle pyörätuolin käyttäjälle. Rungon keveys, näppäryys ja kompakti muotoilu tekevät siitä ihanteellisen aktiiviseen elämään, istumisergonomiaa unohtamatta.

Monilla pitkään pyörätuolia käyttäneillä ilmenee yleensä ajan mittaan niska- ja hartiaseudun kipuja ja olkapää ongelmia. Panthera U3 Light pyörätuolin suunnittelun lähtökohtana on ollut näiden ongelmien vähentäminen ja ennaltaehkäisy. U3 Light:n keveys ja muotoilu tekevät pyörätuolin noston autoon helpommaksi. Kelattavuus on erinomainen rungon keveyden ja vakauden vuoksi.

Vakiona U3 Light:ssa on hiilikuituinen taka-akseli, joka on integroitu runkoon sekä yhdenkäden jarru.  Kuljetuspyörinä on Spinergy X kuljetuspyörät, joihin voi valita mustat tai valkoiset pinnat.

U3 Light:ssä on kaksi eri runkomallia. U3 Light ja tasapainotukseltaan herkempi U3 Light L, jossa taka-akseli on tuotu 25mm eteenpäin. Molemmissa malleissa voidaan tasapainotusta tarvittaessa säätää liikuttamalla selkäosaa + / – 10 mm eteen tai taaksepäin.

Panthera U3 Light on yksilöllisesti sovitettava aktiivipyörätuoli. Kysy lisätietoja alueesi myyjältä.

Valmistaja: Panthera Produktion AB

 

 

Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Istuinkorkeus edestä: 47 cm
Istuinkorkeus takaa: 43 cm
Istuinkulma: 7 astetta
Istuinleveys:• 33, 36, 39, 42, 45 cm
Istuinsyvyys:• 36 – 45 cm
Selkäosankorkeus:• 25, 30, 35 cm
Paino: 6850 g (sis. jarrun)
Paino ilman pyöriä alkaen 3850 g (sis. jarrun)
Max. käyttäjän paino 100 kg