Panthera S3 Swing pyörätuoli

Pantheran S3 Swing on kiinteärunkoinen pyörätuoli, jossa jalkatuet on helppo kääntää pois siirtymisten tieltä tai irrottaa kokonaan. Jalkatukien kääntö- ja lukitusmekanismi on erittäin herkkä, jolloin sitä on helppo käyttää yhdellä kädellä myös huonommilla käsivoimilla.

Istuinkulma S3 Swing pyörätuolissa on 4 astetta. Tämä mahdollistaa hyvän ja toiminnallisen istuma-asennon esimerkiksi heille, jotka liikkuvat pyörätuolilla potkuttelemalla.

Pantheran S3-mallistossa suunnittelun lähtökohtana on ollut pyörätuoli, jossa kaikki varusteoptiot, kuten käsinojat, kaatumaesteet ja työntökahvat nivoutuvat saumattomasti tuolin runkoon. Näin on saatu tyylikäs, erittäin kevyt ja toimiva kokonaisuus, joka tarjoaa käyttäjälle mahdollisuuden toimia mahdollisimman aktiivisesti ja omatoimisesti.

Selkänojan portaaton kulmansäätö on entisistä yksinkertaisempi ja kevyempi. Istuin- ja selkänojaverhoiluihin on kiinnitetty erityishuomiota. Näin on saatu mahdollisimman hyvä istumisen ergonomia sekä toiminnallisuus. Kokonaan uudenlaiset tukipyörät tekevät liikkumisesta entistä helpompaa ja keholle taloudellisempaa. Käsinojat ovat sirot sekä erittäin toiminnalliset. Niissä on korkeus- sekä syvyyssäätö sisäänrakennettuna. Säädöt toimivat lukitusnappia painamalla.

Kaatumaeste on sovitettu runkoon siten, että ne on helppo itse tuolissa istuen taittaa istuimen alle. Kiinteät työntökahvat ovat alastaitettavat. Ne voidaan kääntää esiin kun niille on tarve.

Tuolin kuljetuspaino ilman kuljetuspyöriä on alkan 4600 g. Panthera S3 Swing on yksilöllisesti sovitettava pyörätuoli. Kysy lisätietoja alueesi myyjältä.

Valmistaja: Panthera Produktion AB

 

Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Istuinleveys: (33 cm S3 Swing Short) 36, 39, 42, 45, 50 cm
Istuinsyvyys: 40 cm (35cm S3 Swing Short)
Istuinkorkeus edessä: 45 cm
Istuinkorkeus takana: 43 cm
Selkäosankorkeus: 20 – 45 cm
Istuinkulma:
Kokonaispaino alkaen: 9,6 kg
Käyttäjän maksimipaino: Istuinleveydet 33-42 cm 100kg, 45-50 cm 150 kg