Breezy Ibis pyörätuoli

IBIS nostaa pyörätuolien monitoimisuuden ja säätömahdollisuudet uudelle tasolle. Erityinen Sedeo Pro -istuin sekä lukuisat ominaisuudet ja lisävarusteet tekevät IBIS-pyörätuolista mukavan, ergonomisen, helposti säädettävän ja aina käyttäjälleen sopivan.

IBIS-pyörätuolin mukautumiskyky lyö laudalta muut pyörätuolit; IBIS muuttuu, kun käyttäjän tarpeet muuttuvat. Pyörätuolissa on erityinen Sedeo Pro -istuin, jonka lukuisten säätömahdollisuuksien ansiosta yksi istuin sopii kaikille. Nämä säädöt voi tehdä helposti ja joustavasti tarvittaessa, jolloin IBIS vastaa aina käyttäjänsä muuttuvia tarpeita.

Aina käyttäjälleen sopivien säätöjen ja muiden ominaisuuksiensa ansiosta IBIS edistää käyttäjänsä itsenäistä toimintaa. Esimerkiksi istuinkorkeuden voi laskea jopa 30 cm korkeudelle, mikä mahdollistaa pyörätuolin liikuttamisen jaloin. Samoin käsiohjausta voi tehostaa valitsemalla sopivimmat vaihtoehdot lukuisten pyörän kokojen ja asentojen valikoimasta.

Erityinen kaasujousella toimiva kallistustoiminto pitää käyttäjän polvet samalla korkeudella koko kallistusalueella, mikä helpottaa pääsyä pöydän tai muun työpisteen ääreen. Lisävarusteena
pyörätuoliin on mahdollista hankkia sähköinen kallistustoiminto, jonka avulla käyttäjä voi muuttaa omaa asentoaan pitkin päivää vain napin painalluksella. Toiminto voidaan asentaa myös hoitajan hallittavaksi.

Valmistaja: Sunrise Medical

Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Käyttäjän maksimipaino: 125 kg
Käyttäjän maksimipaino, erikoistuoli: 160 kg
Istuinleveys (säädettävä): 38–56 cm
Istuinsyvyys (säädettävä) 41–58,5 cm
Selkänojan korkeus (säädettävä): 50–64 cm
Istuinkulma (säädettävä): 0°–6°
Selkänojan kulma (säädettävä): 89° –128°
Käsinojien korkeus (säädettävä): 23–35,5 cm
Etupyörien koko: 7″
Takapyörien koko: 12″, 20″, 22″, 24″
Kokonaisleveys (säädettävä): 62–79 cm
Kokonaispituus (ilman etutakilaa): 81,5 cm
Rungon väri: harmaa