Breezy Relax2 pyörätuoli

Breezy Relax2 on pyörätuoli, joka antaa kokonaisvaltaisen hyvän olon tunteen.

Monipuolisten säätöjen ja lisävarusteiden ansiosta uusi Breezy Relax2 voidaan helposti säätää vastaamaan yksilöllisiä vaatimuksia huomioiden erilaisten tarpeiden laajan kirjon. Monipuoliset säädöt mahdollistavat näppärästi istuma-asennon ja painon jakautumisen vaihdokset, mikä ennaltaehkäisee painehaavaumien syntymistä. Hoivatuoli on mahdollista säätää lepoasentoon esimerkiksi käyttäjän päivälevon ajaksi. Breezy Relax2 sopii myös hyvin ulkoiluun.

Relax2:n suunnittelussa on panostettu ergonomiaan ja istumismukavuuteen:

  • portaattomasti säädettävät selkänojan ja istuinosan kallistus
  • istuimen syvyyssäätö
  • monitoimiset jalkatuet

Pehmusteissa ja muotoilussa on kiinnitetty erityistä huomiota polville, säärille ja päälle tarkoitettuihin osiin unohtamatta leveitä käsinojia. Näin ollen Relax2 ylläpitää hyvää ja toiminnallista istuma-asentoa. Tuloksena on ennenkokematon käyttömukavuus yhdistettynä erinomaiseen paineen ja painon jakautumiseen.

Breezy Relax2 onkin suunniteltu nimenomaan käyttömukavuutta ajatellen. Tuolin yksilöllinen säätäminen on vaivatonta, yksinkertaista ja se onnistuu ilman erikoistyökaluja.

Saatavana myös malli, jonka työntökahvoissa on avustajalle käsijarrut (rumpujarrut). Lisävarusteena saatavana esimerkikiksi pöytä, vartalotuet ja haarakiila.

Valmistaja: Sunrise Medical

Suomenkielinen esite

Ruotsinkielinen esite

Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Istuinleveys 40 (37-43 cm)
45 (42-48 cm)
50 (47-53 cm)
XL 53 (49-53 cm)
Istuinsyvyys 42-50 cm
Istuinkorkeus 42,5-50 cm
Selkäosan kallistuskulma 0-35°
Istuimen kallistuskulma 0-25°
Max. kuormitus 145 kg (XL 170 kg)
Paino alkaen 34 kg