Varilite Reflex istuintyyny

Variliten Reflex on ilma–vaahtomuovitäytteinen istuintyyny. Se on suunniteltu henkilöille, joilla on lievä painehaavariski. Niin käyttäjät kuin hoitajat arvostavat Reflex-tyynyn helppokäyttöisyyttä, huoltovapautta ja keveyttä. Tyynyn erityinen upottavuus mukailee potilaan vartalon muotoa lisäten näin mukavuutta ja istumaa-sennon vakautta.

Tyynyn sisus muodostuu kahdesta osasta, jotka koostuvat eri tiheyksisistä vaahtomuovityypeistä. Tyynyn ulkoreunoilla ja reisien välissä on tukevampaa vaahtomuovia, kun taas reisien ja lantion alla vaahtomuovi on pehmeämpää.

Reflex-tyynyssä yhdistyvät vaahtomuovin ja ilman parhaat ominaisuudet ihon suojelemiseksi. Ilma kannattelee
istujaa ja vaahtomuovi pitää ilman paikoillaan ja tyynyn vakaana. Näin paino jakautuu tasaisesti.

Tyyny vapauttaa optimaalisesti ilmaa Reflex-tyynyn takaosassa on automaattinen ilmanvapautusominaisuus. Se vapauttaa oikean määrän ilmaa käyttäjän istuutuessa, jolloin käyttäjä uppoaa tyynyyn. Tyynyn muotoilu tukee istuma-asentoa ja lisää istumismukavuutta. Kun istuja poistuu, pehmuste täyttyy ilmalla automaattisesti.

Reflex-tyynyssä on vakiona inkontinenssipäällinen. Päällisessä on liukumaton pohja, jossa on vastatarrat kiinnitystä varten. Päällinen on konepestävä.

Valmistaja: Varilite

Ota yhteyttä