StarLock istuintyyny

 

StarLock on ilmatäytteinen istuintyyny, jossa yhdistyvät ihanteellinen paineen jakautuminen, epäsymmetrisen asennon korjausmahdollisuus sekä hyvä tyynyn vakaus.

Täysin lukittava ilmatyyny helpottaa epäsymmetristen asentojen korjaamista ja mukautuu kaikkien käyttäjien tarpeiden mukaan. Patentoidun kennolukitustekniikan ansioista voidaan ilmavirtaus kennojen välillä lukita tai poistaa osa kennoista käytöstä, ja muodostaa näin paineettomia alueita. StarLock istuintyyny on myös vakaa. Se helpottaa siirtymisiä ja antaa tukea koko istuma-alueelle.

StarLock-istuintyynyä on saatavissa 25 cm – 56 cm leveyksissä ja syvyyksissä. Tyynyn vakiokennokorkeus on 10 cm, mutta myös muita korkeusvaihtoehtoja saatavilla. StarLock on paloturvallinen ja sen materiaali on korkealaatuista lateksivapaata neopreenikumia. Vakiona sileä, hengittävä ja neljään suuntaan joustava päällinen.

StarLock-istuintyynyjen mukana toimitetaan kaikki tarvittavat varusteet: pehmeä ja joustava päällinen, käsipumppu, opas ja korjaussarja.

Valmistaja: Etac AB

StarLock-tyynyn valmistelu ennen pyörätuolissa tehtävää arviota


StarLock-tyynyn säätämisen perusperiaatteet

StarLock-tyynyn lukitusmekanismin ja vaihtelevan solukorkeuden käyttöön ottaminen

StarLock-tyynyn säätäminen lantion sivusuuntaisen kallistumisen hallitsemiseksi

StarLock-tyynyn säätäminen potkuttelun mahdollistamiseksi

StarLock-tyynyn säätäminen painevapaan alueen luomiseksi

Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Tyynyn paksuus: 10 cm
Tyynyn paino: 1,7 – 2,2 kg
Maksimi käyttäjän paino: ei painorajoitusta
Takuu: 2 vuotta