Icon Back Selkäosa

Variliten Icon Back tarjoaa parhaan selkäosaratkaisun heille, jotka vaativat laatua, nopeaa asentamista, monipuolisia säätömah­dollisuuksia ja helppokäyttöisyyttä. Icon Back -selkäosia on saatavissa useita malleja ja eri kokoja sekä lasten että aikuis­ten pyörätuoleihin. Selkäosien korkeutta, kulmaa ja etäisyyttä voidaan helposti säätää haluttuun asentoon. Variliten tyynyis­tä tuttu pehmeä ilma–vaahtomuovipehmuste on miellyttävä käytössä ja tarjoaa korkealaatuista ihonsuojaa. Helppokäyttöi­set Varilock-kiinnityselemetit mahdollistavat selkäosan kiin­nityksen lähes kaikkiin pyörätuolimalleihin.

Selkäosaan voidaan helposti kiinnittää lisävarusteina esimerkiksi päätuki, vartalotuet ja erilaisia rintakehää tukevia vöitä jokaisen käyttäjän yksilöllisten tarpeiden mukaan.

 

Matala malli

Matala Icon Back tarjoaa ihanteellisen, kevyen tuen alase­lälle ja lantion asennolle. Matala malli mahdollistaa vapaan ylävartalon liikkuvuuden päi­vän eri toiminnoissa ja har­rastuksissa, ja edistää näin aktiivista elämäntapaa.

Leveydet: 14”–20”

 

Keskikokoinen malli

Keskikokoinen Icon Back sopii monenlaiselle vartalotyypille. Selkäosa tukee selkää juuri lapaluiden alta, jo­ten se ei häiritse ylävartalon ja käsien liikettä. Kourumainen muotoilu tukee kehoa sivuttai­suunnassa yhdessä pehmusteen kanssa. Tarvittaessa lisää asennon tukea voidaan selkäosaan kiin­nittää erilliset vartalon sivutuet.

Leveydet: 12”–24”

 

Korkea malli

Korkea Icon Back tarjoaa ihan­teellista asennon tukea henkilöl­le, jolla on heikentynyt vartalon hallinta. Korkea malli tukee istu­jan selkärankaa koko pituudel­taan. Korkeaan selkäosaan voi­daan asentaa päätuki sekä erilliset vartalotuet antamaan lisää tukea asennolle sivuttaissuunnassa.

Leveydet: 12”–20”

 

Syvä malli

Syvän mallin erityisominaisuus on voimakas kourumainen muotoilu, joka tarjoaa laajan sivuttaistuen vartalolle. Muotoi­lu ja selkäosan korkeus tukevat hyvin istuma-asentoa henki­löllä, jolla on heikko vartalon hallinta tai virheasentoja. Sel­käosaan voidaan asentaa pää­tuki sekä erilaisia vyö- ja liivirat­kaisuja tukemaan rintakehää.

Leveydet: 14”–20”

Valmistaja: Varilite

Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Tuotetiedot Varilite Icon Back
Rungon rakenne alumiini/metalli
Päällinen hengittävä Mesh-kangas
Pehmuste ilma–vaahtomuovi
Maksimikuormitus 136 kg