Jay Zip lasten selkäosa

Jay Zip tuotteet on suunniteltu erityisesti lasten tarpeisiin ja ne on ennen kaikkea helppo pitää puhtaana ja puhdistaa.
Jay Zip tuotteiden ulkopäällisen valmistuksessa on käytetty X-static® hopealankaa, joka luontaisesti estää bakteerien kasvua. Kangas on joustavaa ja siinä on erityinen microclimatic- kerros, joka tekee päällisestä miellyttävän pehmeän ja hengittävän ihoa vasten.

Jay Zip selkäosa on kevyt, näppärä irrottaa ja laittaa paikoilleen sekä ennen kaikkea helposti puhdistettava.

Päällinen voidaan pestä 60- asteen konepesussa ja se kuivuu nopeasti. Sisäpäällinen suojaa vaahtomuovista selkäosapehmustetta. Selkäosa voidaan kiinnittää useisiin pyörätuoleihin erillisillä kiinnikkeillä, joiden selkäosaputkien paksuus on 1,9cm, 2,2cm -2,3 cm(soviteholkeilla) tai 2,5 cm ilman soviteholkkia.

Selkäosan korkeutta ja sen kulmaa voidaan säätää lapsen yksilöllisten tarpeiden mukaan tai lapsen kasvaessa. Syvyyssäätöä Zip selkäosan kiinnikkeissä on 7,5cm ja levyssäätöä 2,5cm. Selkäosaan voidaan kiinnittää pääntuki tai sivulle kääntyvät sivutuet jos lapsi tarvitsee enemmän tukea istuma-asennon ylläpitämiseen.

Jay Zip selkosia on saatavana neljää eri leveyttä (20cm, 25cm, 30cm, 35cm) ja neljää eri korkeutta (15cm, 20cm, 25cm, 30cm).

Valmistaja: Sunrise Medical

Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Contour: 1 – 2.5″ (25 – 65 mm)
Leveys: 205 – 355 mm
Korkeus: 15 / 20 / 25 / 30 cm
Päällinen: X-static® hopealankapäällinen
Max. käyttäjän paino: 75 kg