Jay Balance istuintyyny

Jay Blance-istuintyyny on kevyt ja hyvän istuma-asennon tarjoava tyyny henkilölle, jolla on korkea riski saada painehaavoja.

Jay Balance istuintyynyn suunnittelun pohjana on käytetty JAY-tyynyistä saatua vuosien kokemusta. Näin pystymme tarjoamaan parhaan mahdollisen ihosuojan, sekä erinomaisen istumatasapainon ja mukavuuden. Uutena ominaisuutena on muotoiltu, pehmeä foam-pohja.

Rakenne on erittäin kevyt ja tukee istuma-asentoa hyvin. Yhdessä uuden kaksikerrospäällisen ja uudelleen suunnitellun vaahtogeelipakkauksen kanssa tyyny tarjoaa korkean luokan ihosuojan ja istuinmukavuuden. Vaahtomuovipohja on suojattu nestettä hylkivällä ja helposti puhdistettavalla sisäpäällisellä.

Jay Balance voidaan valita JAY-vaahtogeelitäytteellä tai ROHO-ilmatäytteellä. Tyynyn uudistetun rakenteen ansiosta vaahtogeeli pysyy hyvin paikallaan ja suojaa erinomaisesti ulkonevien luiden aiheuttamaa painetta ja tarjoaa näin erinomaisen ihosuojan painehaavoja vastaan. ROHO ilmatäyte voidaan valita kaksiventtiilisenä, jolloin ilmanpaineella voidaan korjata istuma-asennon puolieroa. Balance-tyynyssä on vakiona lisäpalat, joilla voidaan tukea reisien asento edestä ja sivuilta. Tarvittaessa palat voidaan ottaa pois.

Jay Balance-istuintyyny on saatavana hengittävällä Microclimatic-, Strecth- tai inkotenssipäällisellä.

Valmistaja: Sunrise Medical

Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Leveys: 340mm – 600mm
Syvyys: 340mm – 600mm
Etuosan korkeus: 85mm
Takaosan korkeus: 85mm
Maksimi käyttäjän paino: 150kg (34 – 50cm -leveyksiin) / 225kg (56 – 60cm -leveyksiin)