Emfit QS+CARE, älykäs vuodemonitori vanhustenhoitoon

Emfit Oy:n QS+CARE™-vuodemonitori ja selainpohjainen sovellus on suunniteltu erityisesti vanhusten hoitoon ja huolenpitoon tehostetun palveluasumisen kohteissa sekä terveyskeskusten vuodeosastoilla. Vuodemonitori helpottaa hoitajien työtaakkaa erityisesti yövuoroissa ja tuo turvallisuutta myös itsenäisesti asuville senioreille.

QS+CARE osaa viestiä automaattisesti hoitajalle, kun henkilö poistuu vuoteesta tai ei palaa siihen annetun viiveajan kuluessa. Kotona asumisen lisättynä turvaratkaisuna se on avuksi tilanteissa, joissa henkilö saattaa tarvita apua mutta ei sitä itse kykene pyytämään. Se huomaa, jos henkilö ei ole illalla mennyt lainkaan nukkumaan, tai ei ole aamulla noussut jalkeille.

Emfit QS+CARE -sensori ei vaadi käyttäjältään osaamista, muistamista eikä mukana pidettäviä laitteita. Emfit QS on täysin huomaamaton ja aina automaattisesti päällä. Kestävä anturi vain laitetaan sänkyyn patjan alle ja lattialle sängyn alle tuleva pieni elektroniikka kytketään pistorasiaan.

EMFIT QS+CARE havaitsee henkilön vuoteessa olon ballistokardiografiaan perustuen. Vuoteeseen patjan alle asennettu anturi mittaa sydämen supistuksia, hengitystä ja kehon liikkeitä. Kaikki data välitetään turvallisesti salattuna Wi-Fi- tai mobiilidatayhteyden avulla Emfitin Suomessa sijaitseville palvelimille. Kaikki tieto on nähtävissä millä tahansa päätelaitteella Internet-selaimen avulla, myös reaaliaikaisesti. Push-viestien vastaanottoon on erikseen Android-puhelimeen tai -tabletille asennettava Emfit QS+Care™ -sovellus.

EMFIT QS+CARE™ tuottaa tietoa myös unen laadusta ja määrästä, syke- ja hengitystaajuudesta, sekä sykevälivaihtelusta. Lyhyen ja pitkän aikavälin muutokset näissä voivat antaa arvokasta tietoa terveyden ja hyvinvoinnin kehittymisestä.

Ota yhteyttä