Genny 2.0 Urban

Hinta: 9000,00 Eur (alv 0 %)

Tarkista saatavuus ja tilaa
09 612 2250
asiakaspalvelu@haltija.fi

Genny 2.0 on täysin uudenlainen, huipputeknologiaan perustuva liikkumisen väline.

Genny mahdollistaa turvallisen liikkumisen erilaisissa maastoissa ja olosuhteissa, joissa pyörätuolilla ei aiemmin olisi voinut kuvitella liikkuvansa.

Gennyn toiminta perustuu sen omaan tasapainon säätelyyn, joka on tuttu Segway-laitteesta. Gennyn ketteryys käännöksissä ja sen helppo ajettavuus tapahtuvat ilman erillisiä kaasu- tai jarrukytkimiä. Gennyn liikettä hallitaan kallistamalla vartaloa eteen- ja taaksepäin.

Segwayn® tasapainojärjestelmä
Kahden rinnakkaisen pyörän ja tunnistimen, kuten viiden gyroskooppisensorin, ansiosta Genny säilyttää itse tasapainonsa.

Gennyä liikutetaan eteenpäin, peruutetaan ja jarrutetaan vain kehoa kallistamalla. Genny kääntyy paikallaan oman akselinsa ympäri. Gennyn kääntäminen tapahtuu helposti yksinkertaisella ohjaustangolla ilman kaasua tai jarrua.

Toimii näppärästi sisätiloissa Gennyn kompakti koko helpottaa liikkumista ahtaissakin paikoissa. Selkäosa on alaskäännettävä ja käsituet voidaan taittaa alas vain yhdellä kädellä. Pienen kokonsa ansiosta Genny mahtuu hyvin pieniin hisseihin sekä henkilöauton takakonttiin.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi 1001010009
Leveys 63 cm
Syvyys 76 cm
Istuinkorkeus 67 cm
Korkeus maasta 10 cm
Nopeus 6-12 km/h
Ajomatka 15-25 km (Maastosta ja ajotyylistä riippuen)
Kokonaispaino 89,5 kg
Max. käyttäjäpaino 95 kg