Boardmaker Activity Pad

Alennettu hinta: 594,00 Eur (alv 0 %)

Tarkista saatavuus ja tilaa
09 612 2250
asiakaspalvelu@haltija.fi

Puhalaite, jossa viestit tallennetaan lomaketaskuun. Lomakkeella voi olla jopa 32 viestiä/puoli.

Luo lomakkeita ja harjoituksia Boardmakerilla ja liitä niihin puhe. Voit myös käyttää valokuvia tai vaikka piirtää lomakkeille käsin.

Yksi laite tunnistaa rajattomasti harjoituksia ja lomakkeita. Jokaisella kaksipuoleisella lomakkeella voi olla 32 eri puhesolua per puoli ja yhteensä neljä minuuttia nauhoitettua ääntä. Nauhoite tallennetaan SmartPocket-lomaketaskuun, ei itse laitteeseen! Lomakkeet käyvät mihin tahansa Boardmaker Activity Pad -laitteeseen. Ja voit käyttää mitä tahansa A5-arkille tulostettua tai piirrettyä materiaalia. A5-arkki sopii laitteeseen suoraan, ilman leikkelyä.

Lomakkeelta valitaan halutun kokoinen suorakulmion muotoisia alue ja alueelle nauhoitetaan halutun pituinen viesti. Viestin pituudella ei ole muuta rajaa, kuin lomakkeen neljän minuutin yhteiskapasiteetti. Sisäänrakennetun mikrofonin avulla nauhoitusten teko onnistuu nopeasti: paina nauhoituspainiketta, valitse haluamasi solu ja nauhoita puhe. Siinä se!

Toimitukseen kuuluu 10 SmartPocket-lomaketaskua ja CD, joka sisältää päivityksen Boardmakerille ja esimerkkilomakkeita. Laitteessa on kaksi kaiutinta, joilla saadaan todella kuuluva ääni. Laite toimii paristoilla.