Molift Raiser Pro -siirtoteline

Molift Raiser Pro -siirtoteline on suunniteltu turvallisiin aktiivisiin siirtymisiin ja se vähentää käyttäjän ja hoitohenkilöstön  loukkaantumisriskiä proaktiivisella ja ergonomisella suunnittelullaan.

Molift Raiser Pro tarjoaa käyttäjälleen mahdollisuuden oman lihasvoiman ja luonnollisten liikeratojen käyttöön siirtymisissä.

Molift Raiser Pro on vakaa ja kääntyy oman akselinsa ympäri, minkä ansiosta sitä on helppo hallita. Se on ihanteellinen käytettäväksi ahtaissa tiloissa kuten WC:ssä.

Molift Raiser Pro auttaa käyttäjäänsä harjoittelussa ja kuntoutumisessa kaikenlaisissa terveydenhuollon ympäristöissä ja siirtymisissä, jolloin mobilisaatio voidaan aloittaa jo varhain.

Ominaisuudet

  • Monipuolinen otekahva. Otekahva on pehmeä ja tuntuu käteen lämpimältä. Kahvasta saa hyvän otteen monessa eri asennossa.
  • Säätö yhdellä kädellä. Jalkatuki on helppo säätää kevyellä yhden käden otteella.
  • Keskusjarru. Yksi painallus jalalla ja äänipalaute kertoo jarrun aktivoitumisesta.
  • Matala alusta. Alustan korkeus on vain 35 mm. Muotoilu ja liukumaton seisomataso ohjaavat jalkojen asettamista alustalle.

Lisävarusteena on saatavana nostohihna liukupehmusteella (S, M ja L/XL), joka tuo lisätukea nousemiseen ja laskeutumiseen. Tarvittaessa kahvaan voidaan liittää pehmeät tartuntalenkit. Lisätuotteet alempana Muut tuotteet -otsikon alla.

Valmistaja: Etac AB

Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Tuotekoodi 16090204
Materiaalit alumiini, muovi, teräs, kromi 3
Korkeus 120 cm
Pituus 63 cm
Leveys 54 cm
Max. kuormitus 170 kg
Paino 10,7 kg (alusta 5,4 kg, kahva 5,3 kg)