Liukualustat ja kääntöpatjat vuoteeseen, putkimalliset SlideMaster

SlideMaster vähentää kitkaa lantion ja hartioiden alla vähentäen painehaavariskiä ja tehden siirroista ja siirtymisistä kevyempiä ja miellyttävämpiä. SlideMaster on putkimallinen liukualusta. Alusta on erittäin liukas. Se on kevyesti topattu ja suojaa siirrettävää pinnan epätasaisuudelta, saumoilta ja karheudelta. SlideMasterin on useita eri kokoja. Pienemmät mallit soveltuvat istuvassa asennossa siirtämiseen tai makuulla olevan henkilön siirtämiseen kolmessa vaiheessa: hartiat ja lonkka SlideMasterilla ja jalat nostamalla. SlideMaster asetetaan aina niiden kohtien alle, johon kohdistuu terävä paine.

SlideMasteria on saatavana musta-oranssisena Nylon-pinnalla tai valko-mustana SlideMaster Elastic polyesteri-nylon yhdistelmänä, johon saa elastisen päällisen. Nylon pintainen SlideMaster soveltuu erityisen hyvin omatoimiseen siirtymiseen, kun taas SlideMaster Elastic soveltuu paremmin avustajan tekemiin siirtoihin.

SlideMasteriin saa erilaisia pestäviä päällisiä. Paljaalle iholle tai hyvin ohuen vaatetuksen kanssa elastinen inkosuojattu päällinen on miellyttävä, joustava ja pehmeä. Suojamuoveja on saatavana kaikkiin kokoihin. Muovi toimitetaan laatikossa, jossa on kaksi rullaa. Yhdessä rullassa on 5 suojaa. Rullalle on saatavana seinäteline.

Pesu 95° C.

Ota yhteyttä