Fionia Count 200-2 seisomanostin 200kg

Tuotekoodi: 2004C-200-2


Seisomanostimen kapasiteetti on 200 kg.

Fionia Count on seisomanostin, jossa alarungon jalat antavat parhaan mahdollisen vakauden viemättä liikaa tilaa.

Jalat leviävät V-mallisesti, mikä mahdollistaa suuremman vakauden kuin muilla vastaavilla nostimilla. Seisomanostimen avulla potilas kykenee ylläpitämään jäljellä olevia kykyjään hallita kehoaan ja seistä.

Nostimella voidaan nostaa myös lattiatasosta.

Nostimessa on keskusyksikkö integroidulla latauslaitteella, erillisellä akkukotelolla ja alhaisen latauksen varoituksella.

Käsiohjaimessa on kuvalliset toimintonapit ylös/alas ja sisään/ulos-toiminnoille. Käsiohjaimen spiraalijohto yhdistää sen magneettisesti laitteeseen, jotta sitä olisi mahdollisimman vaivatonta käyttää.

Akun varausvalo näyttää varauksen määrän. Varoitusvalo ja -ääni kertovat, koska latausta tarvitaan. Hätäpysäytystoiminto katkaisee virran laitteen ja akun välillä. Manuaalisesti nostopuomia laskeva hätälaskupainike on tarkoitettu käytettäväksi, jos nosturiin tulee käytön aikana vika. Nostopuomi laskeutuu, kun painiketta nostetaan ylöspäin.

Jos käsiohjain toimii virheellisesti, nostimessa on manuaalisesti toimiva nostonojan hätä-ylös/alas-painike. Se sijaitsee ohjausyksikössä.

Nostimessa on neljä halkaisijaltaan 80 mm:n pyörää. Takapyörissä on jarrut.

Tekniset tiedot

Nostokapasiteetti: 200 kg
Jalkojen korkeus: 13 cm
Vapaa korkeus jalkojen alla: 7 cm
Etupyörät: 80 mm
Takapyörät jarrulla: 80 mm
Rungon pituus: 95 cm
Jalkojen sisäleveys: 55,5 – 105 cm
Kokonaisleveys: 65 – 110 cm
Kääntösäde: 115 cm
Koukkujen korkeus: 60 – 170 cm
Paino: 48 kg