Liukualusta OneWayMaster, yksisuuntainen

OneWayMaster on kahvallinen kaksin kerroin käännettävä liukualusta. Alusta mahdollistaa istumisen tuolin etureunalle, mikä on huomattavasti helpompaa kuin yrittää istua suoraan istuimen perälle.

OneWay Masterin avulla istuja voidaan liu’uttaa kevyesti istuimen perälle ilman, että vaatteet kiristyvät. Liukualusta luistaa vain yhteen suuntaan ja estää lantion valumisen takaisin eteen. Myös asennon korjaaminen ja muuttaminen on helppoa kahvoja apuna käyttäen.

OneWay Masterissa on kolme yhdensuuntaista kitkapintaa. Ne on aseteltu siten, että istuinkyhmyjen kohdalla alusta on liukkaimmillaan ja ohuimmillaan. Siirtäminen on kevyttä eikä alusta heikennä istuintyynyn vaikutusta. Kolme yhdensuuntaista kitkapintaa pitää, vaikka alusta ei ole aivan suorassa. Alusta asetetaan kaksin kerroin istuimeen hihnat taaksepäin. Istuutumisen jälkeen istuja vedetään hihnoista oikeaan asentoon tuolin perälle. Kahvojen avulla istuma-asentoa voidaan muuttaa puutumisen ehkäisemiseksi.

OneWayMasteria on saatavana myös perinteisenä putkimallina. Kokoja on kolme. LS-mitta tarkoittaa mittaa avattuna. Koska putkessa alusta on kaksin kerroin, kokonaispituus on puolet LS -pituudesta.