Volaris S7 rollaattorit

Volaris S7 rollaattori on korkealaatuinen kokonaisuus, joka sopii erinomaisesti pohjoisiin oloihin. Suunnittelussa on otettu huomioon tuotteiden kierrätettävyys ja soveltuvuus erilaisille käyttäjille. Istuin on korkeussäädettävä ja tukeva. Erinomaisesti suunniteltu ristikkorunko joustaa alustan epätasaisuuksissa pitäen renkaat tukevasti maassa.

Volaris S7 SMART-mallien jarrumekanismi on runkoputken sisällä suojassa vaurioilta. Rakenne on käyttäjän kannalta turvallinen, koska rollaattorin ulkopuolella ei ole vaijereita, jotka voisivat takertua ja aiheuttaa kaatumisen.

S7 SMART Compact on ketterä ja kapea rollaattori, ja se soveltuu erityisesti käytettäväksi ahtaissa tiloissa. Rollaattorin kokonaisleveys on vain 53 cm.

Volaris S7, S7 Low, S7 Smart Low ja S7 Smart Patrol- malleissa liikkuvat ja säädettävät osat ovat värillisiä, joten heikkomuistinenkin pystyy säätämään ja käyttämään rollaattoria.

S7 SMART Discovery, SMART Shadow Line, SMART Compact ja SMART Kid-mallit ovat väritykseltään hillittyjä. Säätöosat ovat mustia ja runko on hienostuneen harmaa.

S7 Discovery- ja Patrol-malleissa on leveät ja pehmeät renkaat, jotka joustavat erityisen hyvin kynnyksissä ja epätasaisuuksissa olematta kuitenkaan raskaita työntää. Renkaan halkaisija Discovery-mallissa on 200 mm ja Patrolissa 260 mm. S7 kävelytelineiden suurin käyttäjän paino on 150 kg. Poikkeuksina Smart Compact (125 kg) ja Smart Kid (60 kg).

Turvallisuustekijät:

  • Työntökahvojen korkeuslukitus putken läpi (ei luista, ei pyöri)
  • Työntökahvoissa profiiliputki (tukeva, ei pyörähdä)
  • Jarruvaijeri kulkee rungon sisällä SMART-malleissa

Valmistaja: Eurovema

Ota yhteyttä