Troja rollaattorit

Troja on lunastanut paikkansa kestävänä rollaattorina.

Sen rakenne on yksinkertainen, kevyt ja tukeva. Se laitetaan kokoon sivusuunnassa vain yhdestä kahvasta nostamalla. Avattaessa runko lukittuu automaattisesti. Kahvojen putki on profiilia, joten kahvat ovat aina suorassa eivätkä voi kääntyä sivuun.

Kahvojen korkeuden asettaminen on helppoa eikä kiristämiseen vaadita sormivoimia, koska lukitusruuvi menee turvallisesti syvälle profiiliputken sisään. Kahvojen muistipala helpottaa korkeussäätämistä. Se takaa, että kahvat ovat aina samalla oikealla korkeudella. Kun korkeus on kerran säädetty, kahvat palaavat siihen takaisin nostamalla.

Istuin on joustava ja tukeva. Käsijarrut ovat erittäin kevyet ja helppokäyttöiset. Takaputkissa on poljin, jonka avulla etuosaa voi keventää esimerkiksi katukivetystä ylitettäessä. Varustukseen kuuluu kori ja istuin. Pakkasessa Troja on omassa elementissään.

Rakenne on suunniteltu ja valmistettu Norjan vaativin oloihin. Alumiininen runko soveltuu erityisen hyvin vaihteleviin lämpötiloihin ja olosuhteisiin. Rungon valetut osat ovat lasikuidulla vahvistettua nylonia.