Reflex lasten suihkutuolit

Reflex on sähköisesti nouseva ja kippaava suihkutuoli.

Runko on teräsputkea ja -profiilia. Kaikki pyörät ovat jarrullisia ja lukittavia. Istuin on muotoiltu niin, että se on mahdollisimman avoin ja kuitenkin hyvä istua. Istuin kallistuu sähköisesti taaksepäin kaikissa korkeuksissa antaen tukevan asennon. Tuolin selkänoja, istuin, käsinojat ja pääntuki ovat pehmustetut. Säädettävä pääntuki kuuluu vakiovarustukseen. Käsinojat lukittuvat automaattisesti käyttöasentoon. Kun lukitus avataan, käsinojat voidaan nostaa ylös niiin, että käsinoja ohittaa tuolissa istujan osumatta tähän.

Reflex-suihkutuolin voi työntää normaalin WC-istuimen päälle. Istuimessa on kiskot alusastialle, alusastia kuuluu varustukseen. Reflexin jalkalaudan levyt ovat erilliset. Levyt voi kääntää ylös. Jalkalautojen pituutta on helppo säätää, ja ne on helppoa irrottaa. Tuolia on saatavilla myös erillisillä, irrotettavilla ja sivuunkäännettävillä jalkalaudoilla.

Reflexiin saa lisävarusteena kolmea eri kokoa olevia lastenistuimia. Istuimet ovat kuppimallisia ja antavat hyvän tuen. Lastenistuimiin saa varusteena pehmeän ja lämpimän neopreenipehmusteen ja vartalovyön.

Lastenistuimet asennetaan Reflexin runkoon. Tuoli kasvaa käyttäjän mukana istuimia vaihtamalla. Reflexin pystyy myös palauttamaan takaisin aikuisten perusmalliksi.

Sähköiset toiminnot, nosto/lasku ja istuimen kallistus on toteutettu erillisillä moottoreilla, jotka saavat virran ladattavista akuista. Laitteen käyttöjännite on 24V eikä laitteessa käytetä verkkovirtaa. Latauslaite kuuluu toimitukseen. Lataus tulee aina tehdä kuivissa tiloissa. Reflexissä on mekaaninen hätälaskutoiminto.

Puhdistus normaaleilla pesuaineilla. Saa desinfioida tarvittaessa kloorilla.

Valmistaja: Lopital Nederland B.V.

Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

 

Tuotenumero: 51005610 51005611 51005612
Ikäryhmä: 3-6 v 7-10 v 11-14 v
Leveys: 24 cm 28 cm 34 cm
Syvyys: 32 cm 34 cm 36 cm
Kokonaispituus korkeudesta ja kallistuskulmasta riippuen: 103 – 119 cm
Vapaa leveys istuimen alla: 34 cm
Vapaa korkeus istuimen alla kallistettuna / vaakatasossa: 31/39 – 82/90 cm
Kokonaiskorkeus pääntuen kanssa: 128 – 178 cm
Jalkalaudan säätövara istuimesta: 37 – 47 cm