RAZ-CAT

Alennettu hinta: 1 270,26 Eur (alv 0 %)

Tarkista saatavuus ja tilaa
09 612 2250
asiakaspalvelu@haltija.fi

Raz-CAT on lapsille, nuorille ja pienikokoisille aikuisille suunniteltu suihkutuoli istuimen kallistuksella. Istuinkulmaa voidaan kallistaa jopa 40 astetta, jolloin saadaan vähennettyä istuinpainetta sekä lisättyä istuinmukavuutta henkilöllä, jolla on huono vartalon hallinta.

Pieni tuoli ison tuolin ominaisuuksilla Kompaktin tuolin pienistä mitoituksista huolimatta Raz-CAT:in runko niin leveä, että tuolin voi asettaa tavallisen wc-istuimen päälle. Syvyyssäädettävä selkäosan ansiosta tuolia voi kasvattaa lapsen kasvaessa.

Ensiluokkaista ihonsuojaa Razin suunnittelussa on kiinnitetty huomioita käyttäjän yksilöllisten tarpeiden lisäksi myös istuinmukavuuteen. Näin päivittäiset wc- ja pesutilanteet ovat miellyttäviä ja turvallisia.

Pehmustettu istuin suojaa ihoa ja vähentää istuinpainetta. Istuimen muotoilu tukee asentoa ja pitää lantion hyvin paikoillaan. Tarvittaessa enemmän ihonsuojaa paineherkille alueille, voidaan suihkutuoliin valita viskoelastinen istuinosa.

Runkorakenteen ja istuinosan muotoilu mahdollistaa helpon alapesun sekä tuolin käyttäjälle että avustajalle. Monipuolisten säätöominaisuuksiensa sekä kattavien varustevaihtoehtojen ansioista Raz sopii aina käyttäjälleen.

Tuolissa on helppokäyttöinen ja herkkä kaasujousimekanismi. Lukittava kaasujousi auttaa nostamaan istuinta pystyasentoon, mikä tekee Raz-CAT:ista yhden helppokäyttöisimmistä kallistuvista suihkutuoleista.

Raz on erittäin kestävä tuoli, jonka runko on ruostumatonta, kiillotettua terästä. Tuoli on helppo puhdistaa ja runko säilyttää kiiltonsa vuodesta toiseen.

Valmistaja: Raz Design

Tekniset tiedot

Istuinleveys 46 cm
Selkäosan leveys 36, 40, 46 cm
Selkäosan korkeus 38 tai 46 cm
Kokonaisleveys 55 / 58 cm selkäosan leveydes­tä riippuen
Kokonaispituus pystyasennossa 81 cm
Istuinsyvyys, säädettävä 28–40 cm
Istuinkorkeus 55–65 cm
Käsinojien korkeus istuimesta 14–20 cm / 16,5–23 cm selkä­osan korkeudesta riippuen
Pyörien halkaisija 5”
Istuinkulman kallistus kaasujousella, 40°
Tuolin kokonaispaino 25 kg
Käyttäjän maksimipaino 115 kg