RehaIngest

Mittalaite nielemisen diagnosointiin, mittaukseen ja kuntoutukseen.

Hasomedin valmistama RehaIngest on nielemisen mittaamiseen ja harjoitteluun käytettävä järjestelmä, jonka avulla nielemisestä saadaan tärkeää tietoa visuaalisessa muodossa. Sen avulla voidaan tukea nielemisvaikeuksien diagnosointia ja mitata nielemistä aivoinfarktin, aivovamman, kaularangan selkäydinvammojen sekä aivokasvainten yhteydessä ilmenevissä nielemisvaikeuksissa.

RehaIngest on maailman ensimmäinen sekä elektromyografiaa (EMG) että bioimpedanssia (BI) käyttävä järjestelmä nielemisen mittaamiseen. Järjestelmä koostuu tablet-laitteesta, jossa on RehaIngest-sovellus, mittausyksiköstä ja pintaelektrodeista sekä tarvittavista johdoista.

RehaIngest on markkinoiden luotettavin nielemisen analysointilaite. Laite mahdollistaa myös pitkäaikaismittauksen esimerkiksi yöllä tai ruokaillessa. RehaIngestin avulla hoidon vaikuttavuutta voidaan seurata ja sitä voidaan käyttää oikeiden hoitotoimenpiteiden valintaan. Harjoitteluohjelmien avulla nielemistä voidaan harjoitella, ja harjoittelun edistymistä voidaan seurata helposti.

Katso lisää esitteestä!

Valmistaja: Hasomed

Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Nimike Tuotekoodi Sisältö
Nielemisen mittauslaitteisto
RehaIngest (koko laitteisto)
INGE1100+INGE2104 Kuljetuslaukku, tabletti ja RehaIngest-ohjelmisto*
asennettuna, mittausmoduuli vyöklipsillä, virtalähde,
mittauskaapelit, USB kaapeli, elektrodien
asennussapluuna, käsivyö, hengityksen mittauslaite,
elektrodit 250 kpl
Elektrodit RehaIngest laitteelle INGE2203 Elektrodit 500 kpl