Airex Fitline

AIREX-mattojen innovatiivinen vaahtomuovitekniikka on vuosikymmenten kehitystyön tulos. Erittäin kestävä sveitsiläinen materiaali on tukeva, mutta silti miellyttävä ja pehmeä. Niveliä, jänteitä ja lihaksia voidaan harjoittaa matolla hellävaraisesti ja tehokkaasti kaikissa tilanteissa.

Ei liian kova, eikä liian pehmeä. AIREX-mattojen vaahtomuovi muovautuu täydellisesti jokaiselle yksilölle ja soveltuu täten moniin eri tarpeisiin. Pistepaineen tuottama energia jakautuu ja välittyy hellästi ja tasaisesti.

Valmistaja: Airex

AIREX® Fitline -matot ovat ylivoimaisesti paras valinta urheiluun ja treeniin. Lukemattomat huippu-urheilijat ympäri maailmaa käyttävät niitä. Fitline on perinteinen kuntomatto, jota käytetään usein ryhmäliikuntatunneilla ja kuntosaleilla. Koska se on pieni, kevyt ja trendikäs, AIREX® Fitline on myös täydellinen jumppamatto kotiin tai mukana kuljetettavaksi ja ihanteellinen lisä mihin tahansa treenikassiin.

Ominaisuudet:

  • Äärimmäinen mukavuus: eristävä, pehmeä ja lämmin, erinomaiset iskunvaimennusominaisuudet
  • Erittäin turvallinen: optimaalinen jousto, asettuu lattialla litteäksi, vahvarakenteinen, luistamaton, pyöristetyt kulmat
  • Sisä- ja ulkokäyttöön: säänkestävä
  • Pitkäikäinen
  • Hygieeninen: Sanitized®-käsitelty ja helposti puhdistettava
  • Umpisoluvaahtoinen rakenne

Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Tuotekoodi FITLINE140 FITLINE140SI FITLINE180 FITLINE180SI
Koko 60x140x1,0 cm 60x140x1,0 cm 60x180x1,0 cm 60x180x1,0 cm
Tuotekoodi Turkoosi Graf.harmaa Turkoosi Graf.harmaa