SHX aistihuoneen keskusyksikkö

SHX on aistihuoneen ohjain, jonka avulla voit luoda käyttäjän tarpeisiin mukautuvan aistiympäristön mihin tahansa haluamaasi tilaan!

SHX-ohjaimen mukana toimitetaan BJ Control SHX -ohjelmisto, jolla voit ohjata kaikkia aistihuoneen elementtejä haluamallasi tavalla. Ohjelmistoa voidaan käyttää askeltamalla, kosketusnäytöllä tai katseohjaimella. Sitä voidaan myös ohjata erilaisilla BJ:n ohjaimilla tai painikkeilla. SHX on aistihuoneen ydin.

BJ Control SHX -ohjelmisto: Luo multimediasisältöä ja hallitse ympäristöä

BJ Control SHX -ohjelmiston avulla voit luoda yksinkertaisia painikkeita ympäristön hallintaan. Painikkeet voidaan luoda käyttäjän kiinnostusten kohtaan siten, että ne soveltuvat käyttäjän taito- ja osaamistasoon.

Jokaiseen painikkeeseen eli ympäristöön voidaan ohjelmoida useita toimintoja:

  • Radiosignaaliavulla voit käyttää laitteita, jotka on kytketty BJ System Enablereihin
  • Infrapunasignaalin avulla voit ohjata infrapunalaitteita
  • Multimedia kuvien, videoiden, äänen tai näiden yhdistelmän tuottamiseksi
  • DMX kohdevalojen ja LED-palkkien ohjaamiseen.
  • Valmiustila, jolla voit erottaa käskyt toisistaan.

 

SHX-järjestelmä: Vie aistihuoneesi uudelle tasolle

SHX on aistihuoneen ohjausjärjestelmä, jonka avulla voit käyttää huoneen multimediasisältöä sekä ohjata erilaisia huoneeseen kuuluvia laitteita, kuten vaikkapa kuplaputkia, tuuletinta tai valaisimia. SHX-järjestelmä mahdollistaa kaikkien aistien stimuloimisen. Voit muuttaa huoneen syvänvihreäksi metsäksi, vedenalaiseksi maailmaksi tai vaikkapa jännittäväksi öiseksi seikkailuksi.

Ota yhteyttä