Oma aistihuone MyRoom!

MyRoom! on aistihuone, joka luodaan tuttuun ympäristöön käyttäjän kotiin. Siten käyttäjä pystyy hyödyntämään aistihuonetta milloin tahansa, eikä aistihuoneen käyttö rajoitu kouluun tai hoitokotiin.

MyRoom! -aistihuone asennetaan turvalliseen, tuttuun ympäristöön, jonka keskellä huoneen käyttäjä on kasvanut. Tuttu ympäristö rohkaisee oppimaan, kokeilemaan, tuntemaan ja nauttimaan vapaa-ajasta omien kiinnostusten kohteiden mukaan.

Mitä tarvitaan omaan My Room! -aistihuoneeseen?

Valitse aluksi huone, johon haluat asentaa aistihuoneen. Suosittelemme aistihuoneen asentamista ensisijaisesti käyttäjän omaan huoneeseen. Huoneelle ei ole erityisiä teknisiä vaatimuksia, mutta seuraavat ominaisuudet tarvitaan:

  1. SHX-keskusyksikköön liitetty Windows-tietokone
  2. Kytke tietokone projektoriin, televisioon tai näyttöön. Tästä katsotaan kuvia ja videoita sekä kuunnellaan musiikkia.
  3. Lisää painikkeita, ohjaimia tai interaktiivisia mattoja, joiden avulla pääset käyttämään ja ohjaamaan huonetta. Voit myös käyttää omaa tablet-tietokonettasi (esim. iPad) eri elementtien ohjaamiseen.
  4. Anna huoneelle valoa ja asenna kohde- ja muut valaisimet. Valaisimet valitaan aina huoneen käyttäjän tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Voit valita esimerkiksi tähtitaivaan, auringon tai kuun tai ultraviolettivalon.
  5. Voit halutessasi lisätä myös muita tuotteita rikastamaan elämystä. Tällaisia voivat olla esimerkiksi saippuakuplakone, peilipallo tai painikeohjattavat lelut.

 

 

 

 

Kaikkia MyRoom! -aistihuoneen osio voidaan käyttää eri ohjaimilla (kuten esimerkiksi BJ Control Buttonin tai SHX-maton kautta) tai tablet-tietokoneella.

Katso video aistihuoneen käytöstä alta:Ota yhteyttä