omiVista Mobii -interaktiivinen pinta

Pyörillä liikuteltava laite, jonka heijastaman pinnan voi kohdistaa pöytään tai lattiaan.

OMI interaktiivinen lattia ja pöytä on oiva työkalu multisensorisen ympäristön luomiseen. Se on pyörillä kevyesti liikkuva laite, joka nousee ja laskee heijastamaan lattia- tai pöytäpintaan. Maksimissaan kuva voidaan heijastaa 5m leveänä lattiaan. Se sisältää 300+  aktiviteettia, joita hallitaan muutamalla kaukosäätimen painikkeella.   Interaktiivinen pinta antaa palautteen käyttäjän liikkeestä. Kehon osien lisäksi pinta reagoi esim. hernepussiin, pehmoesineisiin, palloon tai hehkupolttimella varustetun taskulampun keilaan. Palaute näkyy kuvassa ja kuuluu äänenä aktivoiden eri aisteja. Aktiviteetit ovat erityyppisiä: palkitsevia, opettavia, rauhoittavia ja stimuloivia.

Aktiviteettien aihepiirejä ovat muun muassa musiikilliset harjoitukset, eläimet, luonto ja avaruus.

Lattian päällä voi olla yksin tai yhdessä. Interaktiivinen lattia kehittää kommunikaation taitoja, motoriikkaa, ajattelua ja sosiaalisia taitoja. Aktiviteetit tuovat onnistumisen kokemuksia ja sopivat eritasoisille käyttäjille.

Missä sitä voi käyttää?
Erityis- ja peruskouluissa, päiväkodeissa, esikouluissa, terveyskeskuksissa ja sairaaloissa, päivätoiminnassa ja hoitokodeissa jne.

Valmistaja: Omi Uk Ltd

Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Laitteen mitat (L x S x K) 60 x 55 x 101/130 cm
Laitteen paino 28 kg
Kuvan koko pöydällä (L x K) jopa 1,6 x 1,0 m