omiReflex Mobile -interaktiivinen seinä

OMI interaktiivinen seinä on oiva työkalu multisensorisen ympäristön luomiseen. Se on pyörillä kevyesti liikkuva laite, joka heijastaa halutun kokoisen aktiviteetin seinälle. Kuvan leveys voi olla metristä useaan metriin. Se sisältää 300+  aktiviteettia, joita hallitaan muutamalla kaukosäätimen painikkeella.  Interaktiivinen seinä antaa palautteen käyttäjän liikkeestä. Käyttäjä voi olla seinän edessä maaten lattialla, istua tai seisoa vaikkapa tasapainolaudan päällä. Aktiviteetti reagoi käyttäjän liikkeeseen. Palaute näkyy peilikuvassa ja kuuluu äänenä aktivoiden eri aisteja. Aktiviteetit ovat erityyppisiä: palkitsevia, opettavia, rauhoittavia ja stimuloivia.

Aktiviteettien aihepiirejä ovat muun muassa musiikilliset harjoitukset, eläimet, luonto ja avaruus.

Aktiviteettia voi tehdä yksin tai yhdessä. Interaktiivinen pinta kehittää kommunikaation taitoja, motoriikkaa, ajattelua ja sosiaalisia taitoja. Aktiviteetit tuovat onnistumisen kokemuksia ja sopivat eritasoisille käyttäjille.

Missä sitä voi käyttää?
Erityis- ja peruskouluissa, päiväkodeissa, esikouluissa, terveyskeskuksissa ja sairaaloissa, päivätoiminnassa ja hoitokodeissa jne.

Valmistaja: Omi Uk Ltd

Ota yhteyttä