omiReflex Mobile -interaktiivinen seinä

Seinään heijastettava interaktiivinen pinta. Liikuteltavan laitteen ansiosta heijastettavan pinnan koon ja paikan voi päättää vapaasti!

OMI interaktiivinen seinä on oiva työkalu multisensorisen ympäristön luomiseen. Se on pyörillä kevyesti liikkuva laite, joka heijastaa halutun kokoisen aktiviteetin seinälle. Kuvan leveys voi olla metristä useaan metriin. Se sisältää 300+  aktiviteettia, joita hallitaan muutamalla kaukosäätimen painikkeella.

Interaktiivinen seinä antaa palautteen käyttäjän liikkeestä. Käyttäjä voi olla seinän edessä maaten lattialla, istua tai seisoa vaikkapa tasapainolaudan päällä. Aktiviteetti reagoi käyttäjän liikkeeseen, ja palaute näkyy peilikuvassa ja kuuluu äänenä aktivoiden eri aisteja. Aktiviteetit ovat erityyppisiä: palkitsevia, opettavia, rauhoittavia ja stimuloivia. Niiden aiheina ovat muun muassa musiikilliset harjoitukset, eläimet, luonto ja avaruus.

Aktiviteetteja voi tehdä yksin tai yhdessä ja ne kehittävät kommunikaation taitoja, motoriikkaa, ajattelua ja sosiaalisia taitoja. Aktiviteetit tuovat onnistumisen kokemuksia ja sopivat eritasoisille käyttäjille.

Missä sitä voi käyttää?
Erityis- ja peruskouluissa, päiväkodeissa, esikouluissa, terveyskeskuksissa ja sairaaloissa, päivätoiminnassa ja hoitokodeissa jne.

OmiSky
OmiSky-interaktiivisen pinnan avulla kuva heijastetaan kattoon. Näin interaktiivisesta ympäristöstä voi nauttia myös makuuasennossa.

Valmistaja: Omi Uk Ltd

Ota yhteyttä