Taikofon FeelSound Player

Näyttää vähän tyynyltä, mutta ei se tyyny ole! Siitähän tulee ääntä. Se värisee ja tuntuu iholla. Siihen on mukava painaa poski tai silittää ääntä kädellä. Niskan takaa sen ääni väreilee pääni ympärillä. Sitä voi halia. Sen kanssa voi käpertyä lepäämään. Aivan kuin se olisi elävä olio kainalossa mukavasti värähdellen.

Se on Taikofon!

Taikofon on äänituntumasoitin, jonka patentoidun teknologian avulla voit sekä kuulla, että tuntea äänen täysin uudella hämmästyttävällä tavalla.

Moniaistinen kokemus äänestä rauhoittaa tai virkistää, auttaa keskittymään, hurmaa ja tuo sinulle nautintoa. Äänisisältö on juuri sitä mitä itse haluat: voit kuunnella nettiradiota tai lataamaasi musiikkia, valita kanavan vaikka Spotifysta, nauttia sen avulla nettitelevision äänistä tai Youtubesta, tehdä pelaamisesta hauskempaa, uppoutua äänikirjojen maailmaan, meditoida, tanssia tai mitä vain haluat.

Taikofonin voi liittää tablet-tietokoneeseen, puhelimeen, TV-vastaanottimeen tai vaikkapa CD-soittimeen. Yhdistäminen tapahtuu Bluetoothin tai 3,5 mm liittimen avulla.

Taikofonin akku kestää jatkuvaa käyttöä jopa 8 tuntia. Latausjohto on pidentynyt 1,5 metriseksi, ja se on nyt irroitettava.

Valmistaja: Flexound Systems Oy

Tekniset tiedot

Koko 47 x 33 x 14 cm
Tuotekoodi T201